Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: salut am nevoie de parerea voastra pt situl care il testez

atlantiq este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2007
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

am reusit sa imi fac putin timp liber pt site, si i-am implementat un design plus ca am schimbat si textul pe pagina... prima pagina, cum o sa am ceva timp liber o sa implementez designul si pe celelalte pagini, sunt multumit insa ca vizitatorii stau mai mult de 3 secunde pe site, si plus de asta revin, probabil ca dupa ce voi implementa designul voi ajunge si in bookmark-un vizitatorului... vreau sa imi zice-ti daca e ok designul ales

am o singura eroare in html, functia marquee care inca nu stiu sa o implementez in css, dar am un tutorial si probabil ca pe finalul saptamanii va fi ok si cu acea eroare....
    cat despre ce era inainte si ce e acum, pot sa zic ca validarea html si css da voie robotilor sa intre pe pagina, inainte aveam erori de nici nu putea vedea daca e pagina sau volan de masina

astept opiniile voastre ms mult... si va rog sa nu ma criticati pt celelalte pagini fara design ca sunt f ocupat cu lucrul sa pot sa am ocup de site cum trebuie

o zi placuta

am inclus un design la prima pagina, are doar 1 eroare care nush sa o implementez in css e vorba de marquee, am un tutorial care s-ar putea sa il analizez,despre aceasta problema

inca nu e integrat pe toate paginile dar in scurt timp va fi

astept parerile voastre

o zi faina tuturor

astept parerile voastre ms mult
    Ultima modificare făcută de Diana; 13th July 2007 la 21:50.

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

ai vreo 25 de taguri meta... din care cred ca doar vreo 3-4 sunt necesare. ai un <html lang="en"> si site-ul e in romana.. in afara de prima pagina care arata cat de cat... nu inteleg nimic din celelalte pagini...
    vezi ca ai scris magazne de cadouri si ma duce undeva pe o pagina unde e o vraiste totala.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2007
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

nah stiam ca de asta va legati...de alte pagini....cand am zis clar ca stiu chestia asta, dar tre sa imi fac si putin de timp pt site,nu e primul site care il fac..............................................a mbrucosmin.trei.ro, integraweb.trei.ro, estetiqueclinique.trei.ro, tnlresita.trei.ro.... in fine....
    ms ca ai vazut eroarea o sa o corectez apreciez asta
    si clar ca o sa scot din taguri
    unele sunt necesare... asa e

bafta
    Ultima modificare făcută de atlantiq; 9th July 2007 la 20:50.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2007
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

noi pozitionari in google, azi pe pozitia 22, ce am vazut in pozitionari, mi-a indexat meta description si titlul paginii, care intre timp s-a schimbat, la validare am 2 errori una marquee care tre sa o implemenez in css sau un java script, in rest 2 pagini cu design... pe final de saptamana poate va avea tot situl design, dar tre sa ma gandesc bine la fiecare pagina, continut..titlu, descriere,meta,densitate, si probabil ca voi intra si cu o pagina de bijuterii de aur si bijuterii de argint, astea se par ca ar fi cuvintele de cautare dupa "bijuterii", ms de sfaturi a mers unele chestii f bine

am o intrebare, la voi in cat timp a indexat google un blog de la "blogspot", fara nici un fel de seo(directory submitter,site map, adwords,schimb de link,reclama pe alte situri...)? doar cateva articole in blog si atat...

ps: citisem undeva,"faceti pagini pt vizitatori si google va fi mult mai ingaduitor cu voi" fffff adevarat!
    Ultima modificare făcută de atlantiq; 16th July 2007 la 18:31.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Gresesc cu ceva ? Vreau parerea voastra.
    De Hobart în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th November 2009, 23:14
  2. Astept parerea voastra
    De myspirit21 în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th April 2009, 11:18
  3. care ar fi alegerea voastra
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Ultimul Post: 5th January 2009, 09:00
  4. Parerea voastra
    De Johnny21_J în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Ultimul Post: 26th January 2007, 03:50
  5. Parerea Voastra
    De zgabu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th June 2006, 15:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •