am reusit sa imi fac putin timp liber pt site, si i-am implementat un design plus ca am schimbat si textul pe pagina... prima pagina, cum o sa am ceva timp liber o sa implementez designul si pe celelalte pagini, sunt multumit insa ca vizitatorii stau mai mult de 3 secunde pe site, si plus de asta revin, probabil ca dupa ce voi implementa designul voi ajunge si in bookmark-un vizitatorului... vreau sa imi zice-ti daca e ok designul ales
am o singura eroare in html, functia marquee care inca nu stiu sa o implementez in css, dar am un tutorial si probabil ca pe finalul saptamanii va fi ok si cu acea eroare....
cat despre ce era inainte si ce e acum, pot sa zic ca validarea html si css da voie robotilor sa intre pe pagina, inainte aveam erori de nici nu putea vedea daca e pagina sau volan de masina
astept opiniile voastre ms mult... si va rog sa nu ma criticati pt celelalte pagini fara design ca sunt f ocupat cu lucrul sa pot sa am ocup de site cum trebuie
o zi placuta
am inclus un design la prima pagina, are doar 1 eroare care nush sa o implementez in css e vorba de marquee, am un tutorial care s-ar putea sa il analizez,despre aceasta problema
inca nu e integrat pe toate paginile dar in scurt timp va fi
astept parerile voastre
o zi faina tuturor
astept parerile voastre ms mult

Răspunde cu citat
apreciez asta