Salutare.
Am lansat astazi versiunea a doua a site-ului Anunturi-Gratuite.ro
Astept comentarii pertinente referitoare la partea de accesibilitate, functionalitate si SEO.
Multumiri.
Numai bine.
Versiune printabilă
Salutare.
Am lansat astazi versiunea a doua a site-ului Anunturi-Gratuite.ro
Astept comentarii pertinente referitoare la partea de accesibilitate, functionalitate si SEO.
Multumiri.
Numai bine.
Mie imi place la nebunie. :) Nu am nimic de comentat. :p
mie nu-mi place... e prea misto
As vrea sa definiti "accesibilitate".
"Accesibil" in romana sau "accessibility" in engleza? Care din cele 2 termene au legatura cu "accesibilitate" in cazul de fata? Sau sint acelasi lucru?
In rest site-ul e ok. La o prima vedere.
Revin daca e cazul.
@Krumel:
- asta e filosofie ;)
- accesibil = care este la īndemāna cuiva
- extind si spun: care este la īndemāna TUTUROR => proprietatea de accesibilitate
PS: ai uitat sa scoti ghilimelele in afara linku-lui :)
Numai bine!
Imi pare rau daca iei ce am intrebat, ca un afront la adresa pagini tale sau a ta.
Sint curios doar cum percepeti "accesibilitatea".
As vrea totusi sa vad un site care nu e "la īndemāna cuiva " pe net. Nu am priceput la ce te referi.
Inca odata: Nu are treaba nici cu persoana ta si nici cu site-ul.
Nu obisnuiesc sa fac carota pe forum. NU am nevoie de asa ceva.
Este foarte bine ca e tableless. Merita aplauze pentru asa ceva, tinand cont ca este un site de anunturi si necesita o structura complexa. =D>
excelent! felicitari!
chiar daca e offtopic, eu am o nedumerire asa in general, si in particular ci site-ul tau: cum faci bani cu site-ul asta, si in general cum fac companiile mari care ofera servicii gratuite? (doar din publicitate?)
Secret ;)
ce ne-am face daca ar fi toti asa secretosi ca tine? ia alt site ca exemplu atunci, nu al tau...Citat:
Originally posted by danic
[b]Secret ;)