O problema, o rezolvare...
Se da site-ul urmator, construit pe engine de wordpress: gadgetroad. com (cu www in fata; am doar 8 posturi, eterna problema... :( )
Site-ul are cam o luna, timp in care s-a pus material pe el, s-a inscris prin directoare etc. Am incercat sa am rabdare. Inca incerc. google nu arata nici un IBL, yahoo arata insa aproape 50. Sunt mai mult din directoare deci nu stiu cat de calitative sunt dar totusi.
Problema este urmatoarea: Conform google.com/webmasters/sitemaps, Googlebot-ul viziteaza site-ul aproape zilnic de peste o saptamana, dar cu toate acestea nici o pagina nu a fost indexata.
Pana acum erau cateva erori ciudate legate de PHPSESSID, care duceau la unele pagini Not FOund, dar le-am rezolvat. am zis ca poate din cauza lor nu indexeaza google site-ul. Insa chiar si dupa ce am rezolvat, site-ul este vizitat dar nu e indexat.
So, intrebarea mea este: What do i do wrong...? De ce vine Googlebot-ul, crawleaza dar nu indexeaza nici macar prima pagina. Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, idei, ar fi grozav. Mersi