-
parere Femini.ro
Salutare tuturor!
Vreau sa aduc si eu in discutie un nou proiect pe care l-am inceput, si anume Femini.ro
Ce ma intereseaza cel mai mult de la voi este sa-mi spuneti despre cum se incarca. Mie personal imi pare ca e foarte greoi, desi in teste, Pagespeed, Pingdom, GTmetrix iese destul de bine.
Totodata, orice sfat, orice sugestie sau critica este binevenita.
Va multumesc anticipat celor care pierdeti 1-2 minute spre a analiza site-ul!
-
Parerea mea e ca trebuie tradus din engleza in roamana 100%
-
Incarcare instant pe RDS 300mbps. Ca si site am citit un singur articol, prefer sa nu ma pronunt.
-
Salutare!
Incearca sa folosesti un plugin de seo sau sa pui pe cineva sa se uite prin spate deoarece indexeaza aiurea multe lucruri inexistente in site! Aici vei vedea la ce ma refer. Probabil ca ai incarcat varianta demo peste contentul tau si ai uitat sa mai stergi. Probabil ai primit o penalizare de spam sau inca Google e bulversat.
Tema este superba [din punctul meu de vedere], o folosesc si eu, optimizata cum trebuie va da rezultate excelente!
Pacat de atatea articole [sper ca sunt unice, nu am verificat]. Incearca sa aduci si ceva linkuri catre site din guest si social media.
In rest, mult succes!
-
Fata de ultima data cand am intrat pe site, se incarca mult mai ok.
Cateva aspecte pe care le-am sesizat fara sa petrec prea mult timp acolo:
1. Meniu din footer: HOME STYLESHOME STYLESHOME STYLESHOME STYLESPAGESPAGESPAGESPAGES
2. Blocul de taguri din footer nu stiu la ce iti foloseste...
3. Tema trebuie tradusa, are multe sintagme in engleza
4. La anumite articole ai featured image + aceeasi imagine inserata in primul paragraf...
5. Butoanele din sidebar(dreapta) dedicate retelelor de socializare duc majoritatea doar catre facebook(daca nu ai pinterest inca, mai degraba il scoti) si ai putea pune nofollow pe ele.
6. Am citit si vreo 2 articole, ar trebui sa le corectezi inainte de publicare pentru ca au greseli gramaticale si unele exprimari destul de...puerile.
In rest, fa un audit SEO...doar pe pagina de articol ai vreo 20 de h2-uri inutile.
Succes!
-
Peste 4 secunde la incarcarea unui articol la intamplare, in conditiile in care incarc doar ce e pe site (fara FB si tracking)
Problema poate fi rezolvata (cred) cu un plugin de cache.
http://letme.go.ro/shared/Screen_Sho...t_11.48.12.jpg
-
Se incarca instant. Firefox 41.0.2.
-
Da, si la mine acum.
Probabil la prima incarcare dureaza pentru ca isi face cache.
-
La fel si la mine. Prma incarcare a fost enervant de lenta, acum merge ok.
-