-
Jocuri online pe mobile
Salut, am reusit sa fac versiunea mobile a site-ului jocuriunity.net (wptouch), accesat pe mobil se va deschide automat categoria cu jocuri online ce pot fi jucate direct de pe telefonul mobil, momentan sunt cateva joculete dar pe viitor incerc sa pun cat mai multe si mai calitative, acestea sunt jocurile html5 dar din pacate nu prea se gasesc jocuri html5 gratuite precum cele flash/unity iar cele pe bani sunt extrem de scumpe :)
Orice parere, recomandare este binevenita, multumesc.
-
Drăguț siteul.
Jocuri gratuite html5 găsești și pe publishers.spilgames com
-
Ms. Incercasem cateva jocuri de acolo dar codul de embed nu e ok, jocul nu se auto redimensioneaza(sau nu cunosc eu o solutie pt asta), am incercat si pe windows phone si pe android.
-
Imi place, imi place design-ul, cum e proportionat totul. De nume nu stiu, nu stiu exact de la ce vine Unity dar macar e usor de retinut.
-
Ms. Unity vine te la tipul jocurilor, ex. cum sunt jocuri flash, jocuri shockwave, jocuri html5
-
Salut, site-ul arata foarte bine, si jocurile sunt "jucabile", numai bun cand te plictisesti.
-
Multumesc, in acest post era vb de partea mobile site-ului dar sunt ok si parerile/recomandarile despre desktop. :D