Salut, am lansat de cateva zile un site de curs valutar, este vorba de ecursvalutar.ro as vrea sa mai aduc cateva imbunatatiri, ce mi-ati recomanda?
Multumesc anticipat.
Versiune printabilă
Salut, am lansat de cateva zile un site de curs valutar, este vorba de ecursvalutar.ro as vrea sa mai aduc cateva imbunatatiri, ce mi-ati recomanda?
Multumesc anticipat.
Salve Felix.
Imi place ca este curat, fara a fi incarcat cu brizbrizuri.
Incearca sa acorzi o mai mare importanta headingurilor, in momentul de fata sunt dispuse cam haotic: 5 H1, 0 H2, 3 H3 asta pe HP. Pe paginile interioare, vad ca dispozitia este cam la fel.
As implementa si un blog pentru fresh content.
Asta asa la o privire rapida. Eventual revin si cu alte impresii.
O chestie: la cele doua grafice zilele is in ordine inversa, si creaza o confuzie (maiales ca zilele nu prea se vad sub grafic)
Cele două grafice au mărimea fontului foarte mică.
Spații între paragrafe.
Site-ul este optimizat web si mobil, multumesc pentru sugestii, o sa tin cont de ele.
Pe seo ti-a raspuns deja colegul.
Versiunea scurta: ce ofera in plus fata de cursbnr.ro ? Nu e al meu, il folosesc din reflex de ani buni.
E si asta un punct de plecare: oferi ce ofera si altii si ceva in plus.
E frumos scriptul in sine. Sunt curios daca o sa reusesti. Am incercat si eu sa ridic un astfel de site si nu prea am reusit. Se mai cauta curs valutar banci (afisarea cursului de azi la banca Romaneasca de exemplu). Istoricul il facusem pe fiecare moneda, tu il ai pe zile.
Mult noroc
Idee - mie imi era de ajutor cand proprietarul apartamentului vrea Euro in mana -> sa faci un cross-check intre cursurile diferitelor banci si sa oferi zilnic informatii despre cine are cel mai bun curs de cumparare/vanzare al euro/USD/etc.
Eu trebuia sa platesc chiria o data la 2 luni si era vorba de o suma maricica asa ca ma uitam sa vad ce banca avea cel mai bun curs la vanzare euro. O bere in plus nu strica nimanui :)
Cred ca ce spune @nRazvan e o functie char buna de implementat. Site-ul e curat si simplu de utilizat insa mie cel putin la incarcare mi se afiseaza intarziat randarea css (poate este de la netul meu, nu bag mana in foc)
Nu imi place ca ai bucata aia mare de text pe toate paginile, poate nu ar strica sa umbli la asta.
Ultimul lucru nu tine de design... incearca sa faci o verificare pentru `core/grafic.php?valuta=USD` daca exista variabila sau nu si eventual sa sa afisezi un rezultat doar pentru USD, EUR si restul valutelor. Ma gandesc ma gandesc doar la sql injection si alte magarii (nu stiu daca ai luat in calcul si asta).
PS:
Ataşament 3504
Eventual un redesign in genul acesta pentru a ma economisi putin spatiu.
Succes!
Incearca sa nu folosesti google tags si vezi cum incarca. Are 150 de requests si cred ca de acolo vine. Prea multe requesturi above the fold.
Ca sugestie, pune link-urile catre fisierele .css in <head> </head>, deoarece cand intru de fiecare data pe site mi se incarca ceva de genu: Convertor valutar bnr online - ecursvalutar.ro | Awesome Screenshot
si lasa .js-urile in footer...
Ar trebui sa afisezi: "Convertor rapid Foloseste cursul din ziua 19 Feb 2015" si "Curs valutar din ziua de 19 Feb 2015", dupa ce ai in database cursul pe 19 februarie. :)
LE: de weekend-uri ai tinut cont ?
@casperel, da, am tinut cont de weekend-uri, arhiva cu cursul este aici ecursvalutar.ro/arhiva, sa mai fac o arhiva numa pe monede?
1. Eu ziceam daca ai tinut cont de weekend-uri pe homepage. Din pct meu de vedere, pe homepage ar trebui sa afisezi ultima zi in care ai curs valutar.
2. Poti sa jonglezi si sa faci N arhive, dar intrebarea e: ar fi utila ? :)
Noutati de la ecursvalutar.ro, am lansat aplicatia de mobil pentru android, se poate vedea si instala de aici: https://play.google.com/store/apps/d...s.ecursvalutar
Cat de curand vom veni cu noi imbunatatiri!
Salut Felix,
Siteul arata bine. Simplu si curat. Ar fi interesant daca acele grafice ar fi in timp real in loc de cele 2 poze dar cred ca este destul de complicat :)