-
site responsive sau nu ?
in urma cu ceva vreme am apelat la ajutorul unui coleg de aici de pe seopedia pt a ma ajuta la realizarea unui site de prezentare care sa fie responsive . site-ul este : FIRST CURIER MOTO : Servicii ieftine de Curierat Rapid si Expres locale in Cluj-Napoca .
rog pe cine poate sa testeze functionalitatea ca si site responsive ( pe diferite device-uri ) , pentru ca mie i-mi da cu virgula :((.
nu intru in detalii ,nu dau nume pt ca nu doresc balacareala pe forum dar acum aceea persoana i-mi zice ca e foarte ocupata cu alte proiecte ( desi ajutorul a fost platit de catre mine nu doar la timp ci chiar in avans ) si ca site-ul este 90 % responsive ..
deci rog pareri
multumesc
-
-
E o problema cu butonul "Lasati-ne un mesaj" de jos. Cand micsorez fereastra browserului, apare o bara orizontala de scroll.
-
Shameless self promotion: Responsive Test
-
@alex dumitru tool-ul Responsive Test este super.
felicitari !
am testat pe cateva device-uri din lista si din pacate e VARZA site-ul in privinta aceasta a responsivibilitatii. :(
de ex : am testat pe un iphone 5s ( 320 x 568 )
rezultat :
1. numarul de telefon si sigla se micsoreaza si se aliniaza in jos asa cum ar trebui .
dar....
daca trag de scroll in partea dreapta imaginea header se termina brusc in timp ce bulinele continua sa se alinieze in dreapta rezultand o imagine groteasca.
2. bulinele nu se micsoreaza la fel cum o face textul si logo-ul si acele sageti pt stanga dreapta devin in acest sens inutile
3. textul se aliniaza (poate e singurul lucru bun ) ..cu mentiunea ca dupa al treilea paragraf si omuletul pe scuter e o pauza prea mica
4. textul din footer e ilizibil si nu se poate folosi