-
Articol blog
Salutare tuturor,
Sunt un membru destul de vechi al comunitatii, cu foarte multi dintre colegi am si colaborat pe SEO sau alte activitati.
Nu vreau sa va rog sa imi faceti un review al site-ului, ci vreau daca puteti sa imi spuneti parerea voastra despre articolul meu (nu pentru a-mi face reclama sau din motive similare, ci doar pentru ca am nevoie de parerile unor oameni mai in varsta decat mine si mult mai experimentati si poate intelepti)
Romania si visul romanesc - MrJohnny.net este articolul.
Astept reply-uri cu parerile. Apreciez mult, merci!
P.S.: La multi ani frati romani!
-
Din păcate n-am putut citi decât un paragraf, formatarea m-a amețit.
Oamenii mai în vârsta citesc mai greu textul de culoare fadă. Lasă culoarea fontului negru!
-
Sincer, nu am citit articolul după ce am văzut acel paragraf despre ”prieteni și dușmani”, plebe și alte conflicte despre care nu e nimeni interesat. Nu înțeleg de ce ai ales acest articol ca model al blogului tău.
Recomandarea mea ar fi să te concentrezi pe conținut și să lași diferitele conflicte deoparte de blogul tău, poate scrii bine, frumos, dar nu m-ai convins să citesc ceva.
-
Multumesc pentru pareri.
@infotrip, o sa ma caut si cum sa schimb culoarea fontului.
@Prometeu, corect. A trebuit neaparat sa fac acea completare, am primit numeroase jigniri pe Facebook de la cativa din Ploiesti. Am vrut sa raspund totusi, folosindu-ma de locul care a starnit acest conflict.
Astept parerile celor care au citit. Multumesc!
-
Iar completarea respectiva avea mare legatura cu articolul, am uitat sa mentionez. Este un exemplu clasic de "am plecat de jos si am muncit ca sa ajung sus", iar cei mentionati acolo sunt exemplul de "nu poti, n-ai sa reusesti, esti prost". Toate se leaga in articol. Dar intr-adevar, culoarea fontului trebuie schimbata, o sa caut zilele astea si o sa modific.
-
cancanu' ala a stricat tot. daca nu era "aia" poate as fi dat un like/share articolului.
chiar nu puteai sa scri despre aia separat?
-
Am scos acel text. Multumesc pentru observatii si pentru apreciere. Ii poti da like :)) thanks!
-
l-am cetit in diagonala si am retinut ca tre' sa iubim romania pentru ca are toate formele de relief. din graba, pentru ca de vreo doua saptamani incerc sa scap de tara pe care se presupune ca tre' s-o iubim. da-mi in momentul de fata pasaport german sau britanic si nu te mai cunosc. o seara buna, ca maine am trei interviuri in care trebuie sa-i conving pe oameni ca nu iubesc romania si ca mi-ar placea mai mult 6 euro pe ora la demolari in germania, decat 3 lei din content writing :D
-
Mmm... pacat ca gandesti asa. Mare pacat :)
Da, sunt mai atragatori aia 6 eur pe ora acolo, decat 3 lei din content writing. Insa, te poti apuca de altceva, de SEO spre exemplu. Nu te pune nimeni sa scrii 100 de articole pe cateva zeci de lei. Poti sa inveti SEO si sa il practici pentru clienti, vei castiga cateva milioane bune, sute de euro. Insa trebuie sa citesti si sa inveti multe. In orice caz, sunt convins ca esti ceva mai experimentat decat mine, asa ca nu cred ca nu poti castiga mai mult decat acum, @localhost.