Dragi colegi,
Am lansat directorul de articole http://articolweb.ro
Va astept cu segestii de imbunatatire a acestui director si de ce nu, cu articole :)
Orice parere este binevenita.
Aveti aici si Reguli redactare articole | Director de articole SEO
Versiune printabilă
Dragi colegi,
Am lansat directorul de articole http://articolweb.ro
Va astept cu segestii de imbunatatire a acestui director si de ce nu, cu articole :)
Orice parere este binevenita.
Aveti aici si Reguli redactare articole | Director de articole SEO
Frumos logo... in rest este exact la fel ca majoritatea directoarelor de articole.
Ar fi marfa daca ai lasa panel-ul ala de scriere a articolelor. E mult mai ok interfata Wordpress.
Multumesc matei, tin cont.
imi aprobi si mie articolul? :)
este aprobat :)
Incepand de astazi o sa fac tot posibilul sa aprob de 2-3 ori/zi adica undeva in maxim 4-6 ore orice articol postat care se incadreaza in termeni sa fie publicat.
Si cand vei face o verificare si vei vedea ca 80% din continut mai exista si pe alte site-uri, atunci vei adopta regula noastra, aceea de a verifica la minim 3 zile.
Sunt multi care profita de pe urma celor ca tine si adauga un articol simultan in 2-3-5-8 directoare .. si uite asa, cu putin noroc, postatorul va avea minim 3 articole identice postate in directoare diferite. Iti suna bine?
hmm...nu m-am gandit...dar ai mare dreptate.
Eu verific acum, articolul e "unic" dar in cateva zile mai apare si pe altele... bun sfat :)
@ Analiza - Un programator care imi lucreaza la diferite proiectele mai mici + logo-ul indienii de pe elance.com :)
WTF?...de ce nu mai merge "Ca mi-a fost lene sa apas Edit" ??? De la maus??
As avea o mica sugestie.
Desii nu stiu cat de mult ar conta, insa am observat ca pagina e in romana, totusi sunt multe titluri care sunt in engleza. Eu personal le-as traduce, nu se stie niciodata la ce te poate ajuta.
Spor la treaba! :D
Arunca o privire pe director ca e plin de spam.
Daca nu ai timp sau chef sa il curati, anunta-ma sa verific ce articole am postate si sa le sterg.
In maxim cateva zile rezolv. Sorry
Daca dispare spamul nu e bai. Daca pot da o mana de ajutor trimite-mi pm.
Am curatat :) e ca nou :)
Multumesc ca m-ai atentionat.