Servicii SEO si SEM ... :
www. best-pc.as.ro/webdesing.html
:twisted: ... Toata lumea e experta.
Versiune printabilă
Servicii SEO si SEM ... :
www. best-pc.as.ro/webdesing.html
:twisted: ... Toata lumea e experta.
Se pare ca sunt experti si in asta: http://www. best-pc.as.ro/satellite_internet.html
Da.. :twisted:
PS : Check this out http://www.computerexpert.ro/promovare/optimizare.php
Mama, astia sunt intelesi cu Google. ;)Citat:
Pentru a aparea intre primele rezultate, noi ne vom asigura ca site-ul tau indeplineste cerintele de baza:
optimizarea primei pagini a site-ului
definirea cuvintelor cheie pentru site
existenta paginilor tematice
cod eficient, scris ingrijit
contractarea de spatii preferentiale in rezultatele cautarii
monitorizarea zilnica a numarului de vizitatori atrasi in urma cautarilor
masurarea rezultatelor obtinute in urma campaniei de promovare pe motoarele de cautare
Aici spune clar http://www.google.com/webmasters/seo.html :
Citat:
# No one can guarantee a #1 ranking on Google.
Beware of SEOs that claim to guarantee rankings, allege a "special relationship" with Google, or advertise a "priority submit" to Google. There is no priority submit for Google. In fact, the only way to submit a site to Google directly is through our Add URL page or through the Google Sitemaps (Beta) program, and you can do this yourself at no cost whatsoever.
Se refera la adsense cred :D
Da, dar nu spun asta. Si AdSense nu poate fi considerat parte din SERPs.
ma uitam la linkul asta, in partea de exemplu (la cuvintele optimizate)Citat:
Originally posted by Expertu
[b]Da.. :twisted:
PS : Check this outhttp://www.computerexpert.ro/promovare/optimizare.php
testare cupru - Rezultate 1 - 10 din aproximativ 543
analizoare wan - Rezultate 1 - 10 din aproximativ 65
certificare fibra - Rezultate 1 - 10 din aproximativ 3.820
analizoare wireless - Rezultate 1 - 10 din aproximativ 135
truse de scule - Rezultate 1 - 10 din aproximativ 553, etc
:lol: - de remarcat portofoliul...
am primit o cerere de inscriere a site-ului www. best-pc.as.ro in directorul www.autosite.ro (reclama) cu un titlu si o descriere care suna counoscuta, cand am intrat pe forum am vazut la expertu site-ul lamit.ro cu acelasi text si am zis ca or fi asociati dar se pare ca nu..diferenta este clara intre siteuri...nu sunt eu expert in webdesign dar ochii nu m-au lasta inca
[quote="ben"]:banging:Citat:
Postat în original de Expertu
Sunt ceva de speriat astia. :)
Aoleu si anumite persoane se luau de mine da vad ca alti is mai jale ...... ce pot sa zic "E Romania o tara minunata pacat ca e populata" .
:shock: :shock: :mrgreen: :morons:
UN ADEVARAT PORTOFOLIU. Sa il vad la site-uri din alea cu 20 de mil de rezultate!
primul e site-ul tau sau ce ...... ca nu imi dau seama :shock:Citat:
:lol:Citat:
Originally posted by dexter
[b]primul e site-ul tau sau ce ...... ca nu imi dau seama :shock:
felicitari expertu
pt "it" la: Rezultate 1 - 10 din aproximativ 1.210.000 română - e ceva :hi:
Daca ne deranjeza? Deloc, pe internet e loc pentru toti. :)
Probabil ca unii stiu pasii. Nu stim care. Inca. In timp vom afla.
Spor.
Glume pe seama lui doar :wink:Citat:
Originally posted by best-pc
[b]
As avea si eu o intrebare daca se poate
Va deranjeaza cumva site-ul meu ?
Se pare ca a deranjat mesajul meu de a fost sters?Citat:
Postat în original de Expertu
Mersi Cristi ( Experu )aveam si eu pretenti dar... numai am...
nici o pretentie ..
best-pc intr-adevar mesajul a fost sters. Dar in prealabil ai fost citat din acel mesaj.
Mesajul nu a deranjat. A fost o neintelegere.
Scuze.
Esti liber sa iti postezi orice parere legat de tot ce se scrie aici.
Daca vrei putem discuta despre neintelegerile pe care le ai.
Pe forum.
Bafta.
Da. Experu l-a sters.Citat:
Originally posted by best-pc
[b]Se pare ca a deranjat mesajul meu de a fost sters?
Mersi Cristi ( Experu )aveam si eu pretenti dar... numai am...
nici o pretentie ..
Daca ai avut pretenti imi cer scuze pentru atitudinea mea Dani.
Poti avea in continuare pretentii, fiindca mi-am revenit.
Intotdeauna, din orice critica constructiva, poti invata si poti vedea ceea ce gresesti pentru a putea corecta.
Oricine din acest forum, sau din oricare altul, a trecut cel putin odata prin aceleasi reprosuri si indicatii, din partea altora. Si bine au facut. Acum s-au facut mari si stiu ce trebuie facut in mare. Le-a prins bine.
Nu ar trebui sa te supere criticile, ci sa te faca sa iti doresti sa le corectezi si sa fii mai bun.
Eu unul recunosc. Poate am fost cam rau. Mi-am cerut scuze pentru asta.
:)
Sal pentru toate lumea...
Initial n-am vrut sa scriu, dar se pare ca mi-o scapat topicul "SEO in Romania"
Intrebari ar fi destule, ca de exemplu:
1. Ce e SEO?
2. Exista SEO in Romania?
Fabula : SEO pe meleagurile Romanesti....
Prea putini dintre noi mai cauta intelesul acestor cuvinte vechi...SEO...m-am lasat dus cu valul si ma-m ratacit pe ici pe colo pe forum, si ca sa vezi dupa un timp iti dai seama , ca-s prea putini SEO is mai multi care "vand Link", "am un site care nu merge" dar stii n-am timp ca sa ma ocup de el, asa ca hai ma SEO fa-mi un favor si zi-mi si mie ce sa fac.
Ia sa vezi apare cat un SEO care poate da poate nu, da si raspunsul asteptat, iar daca incerc sa comentezi mai iesi si din discutie ca un looser...pai ce sa mai zic , unii stiu totul...iar alti uita de acel lucru de sharing...caci nimeni nu sa nascut SEO.....
Ma cam lasa rece toata treaba, caci prea multe lucruri, sau pareri care sa conteze nu se scriu, caci ce e al meu e al meu...si cum am mai zis de ce sa le impart, caci le-am invatat cu propria sudoare. Nimeni sau prea putini mentioneaza, ca "stai frate" ca defapt datele mele is si pe situl...XXX...care pana ajung la forumul de aici, devin cele ale mele....
Si tutosi exista SEO in Romania....da exista...(felicitari Expertu...si palaria jos Domnul Mezei)....dar acesta e ceva de genul respectiv, clientul nu conteaza...banu sa iasa...
Zicala romanului: Sa muncesc putin, dar sa castig din greu".......
Eh....cam asa e ziua mea de azi....si sincer nici nu astept pareri, cei care nu se considera, n-au de ce sa se enerveze.......caci e mai mult o fabula pe care n-o mai gasesti pe situl XXX....
Bafta pentru toti SEO......si o seara placuta va urez din Mures...
Ps: Razvane imi dau seama, ca ai avea nevoie si de un topic de " Stiga ca oricum nu te aude nimeni"
Imi permit sa il citez pe Leo ptr a scoate in evidenta partea care s-ar putea pierde in aceasta Fabulä.Citat:
Originally posted by Leo
[b]Prea putini dintre noi mai cauta intelesul acestor cuvinte vechi...SEO...m-am lasat dus cu valul si ma-m ratacit pe ici pe colo pe forum, si ca sa vezi dupa un timp iti dai seama , ca-s prea putini SEO is mai multi care "vand Link", "am un site care nu merge" dar stii n-am timp ca sa ma ocup de el, asa ca hai ma SEO fa-mi un favor si zi-mi si mie ce sa fac.
Cel putin in viziunea mea cam asa stau lucrurile. Vrei sa iei primesti cee ce altii au cautat inteles si pus in practica. Totul gata facut.
Nu cred ca ar trebui sa fie chiar asa. SInt materiale destule pe net si chiar pe acest forum (multumita colegilor care si-au dat interesul). Deci nu ramane decat sa se citeasca sa se puna in practica si apoi in cazul unor probleme sa vina si sa ceara opinii.
Multimim Leo.
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">In cazul inc are am inteles gresit mesajul, imi cer scuze.</span>
1. Tot ce am stiut vreodata am impartit, in orice fel am putut: forum-uri, messenger etc. GRATIS. absolut 100%.
Am 50 de persoane in Yahoo care pot confirma.
2. Am ajutat cu link-uri, sfaturi si chiar munca benevol , GRATIS 100%.
3. Cand am cerut ajutor inapoi de la anumite persoane (niciuna membra a acestui forum, ca sa nu va simtit careva) nu mi s-a returnat. De cele mai multe ori (de fapt tot timpul) cer maxim 50% din ce am dat, asta DACA cer ceva.
NA SEO in Romania aici.
Mdaaa
"Leo"
Mai facut looser mai pe ocolite dar mai facut .. dar asta dece? ca nu iam raspuns lui Expertu cand si-a cerut scuze? .. in momentu ala eram cu ciocanu in mana si mai aveam sa un pic sa imi dau cu el in masea ca ma durea de imi venea sa ma urc pe pereti :clubbed:.... si asta poate sa confirme Expertu ...in fine sa sti ca acum nu caut scuze ca nu am raspuns.. dupa aia nu am mai raspuns.. dece ? nu stiu nici eu .. daca vreau sa ii cer scuze .. ii cer Face to Face.. si ca sa te simti bine tu si ceilalti ii voi cere si eu scuze lui Experu .. IMI CER SCUZE CRISTI ....dar dece oare mi-am cerut scuze? .. in fine eu il respect pe Cristi poate mai mult ca voi ...pt ca el ma invatzat cu ce se mananca un site si nu ma asteptam ca tocmai el se ia de uratania mea de site sau cum vreti voi sa-i spuneti..
Cu stima
Filipoiu Daniel
Mi se pare mie sau chestia asta ar trebui sa fie privata?
Sä fi aratat Leo neaparat spre persoana ta (best-pc )?
Nu cred ca avea o tinta precisa mesajul. Daca intr-adevar e asa cum spui tu il rog pe Leo sa reformuleze ceea ce a scris.
Razbunarile va rog sa le faceti privat. Partea asta pubica a ceea ce faceti voi, nu ne intereseaza pe toti.
Nu cred ca Leo s-a referit la tine.
Mai ales ca nu e specificat nicaieri numele tau. Banuielile nu te ajuta la nimic. Dimpotriva.
Inca odata va rog ca razboaiele sa le purtati in privat sau prin rezultate, nici decum pe acest forum.
Multumesc.
:)
Ma amuza discutia. Cand mi-a venit ideea forumului am stat putin pe ganduri. De ce sa arat si sa spun eu (si alte cateva persoane) oricui cum se optimizeaza un site, lucru pe care eu l-am invatat cu greu si am dat cu capul de pereti de multe ori?!
Pana la urma mi-am zis ca e mai bine sa ajuti si pe altii. A ajuta nu inseamna a-i spune exact ceea ce trebuie sa faca.
Si tineti minte, nu ma consider un expert in SEO. Prin urmare sfaturile mele, si ale altor useri, nu sunt poate cele potrivite pentru site-ul tau. Cel mai bine e sa sapi si sa tragi singur concluzii.
Am baut ceva bere, nu stiu daca are vreun sens ce am scris mai sus. Vad eu maine...
Are ...Citat:
Originally posted by Razvan Pop
[b]Am baut ceva bere, nu stiu daca are vreun sens ce am scris mai sus. Vad eu maine...
Totul este exact cum ati spus si voi. Deci hai gata cu off-topicul.. Razbunarile pe PM's.
Si sa continuam .
nu a fost direct catre numele meu dar a fost un pic mascat..
eu nu fac razboi cu nimeni .. imi cer scuze la toata lumea daca am gresit cu ceva
Din moment ce doar tu ti-ai dat seama ca ar fi avut o directie precisa, nu cred ca ar trebui considerat textul respectiv (de catre noi) ca o ofensa la adresa ta.
Dar singurul care s-a simtit "lezat", ai fost doar tu. Intr-un fel te-ai autosesizat.
NU e neaparat o greseala ceea ce ai facut. Doar ca e normal, civilizat..si ce mai vrei tu, ca razboaiele si discutiile cu tenta "atentatoare" la adresa unui user sa se poarte pe privat si daca tine de acest forum sa se trimita eventual o "instiintare" administratorilor acestui forum.
Ideea e ca ce nu tine de forum nu ne intereseaza si nici nu vrem sa fie postat aici.
In rest..sper sa ne intelegem indiferent de ceea ce se intampla inafara forumului.
Multumesc.
"Am baut ceva bere" ....imi face placere sa aud asta Razvane....
....si sincer in sfarsit se misca ceva din noi toti....
In ceea ce priveste mesajul meu, cum bine ati spus, nu se refera la nimeni, si cum bine ati zis...e doar o fabula, cu mesaje mascate...dar cam aici se si termina....
Scuze best-pc, dar mai inteles gresit, n-am cu nimeni nimic.."Eh....cam asa e ziua mea de azi....si sincer nici nu astept pareri, cei care nu se considera,"....
am avut o zi proasta, si cam atat...but no offense...si nici nu mi-as petrece timpul cu razbunari....
Krumel:
"Din moment ce doar tu ti-ai dat seama ca ar fi avut o directie precisa, nu cred ca ar trebui considerat textul respectiv (de catre noi) ca o ofensa la adresa ta.
Dar singurul care s-a simtit "lezat", ai fost doar tu. Intr-un fel te-ai autosesizat.
NU e neaparat o greseala ceea ce ai facut. Doar ca e normal, civilizat..si ce mai vrei tu, ca razboaiele si discutiile cu tenta "atentatoare" la adresa unui user sa se poarte pe privat si daca tine de acest forum sa se trimita eventual o "instiintare" administratorilor acestui forum. "
Imi pare bine ca te-ai alaturat......;)....si chiar mi se pare o observatie buna.....
Razvane...imi cer din nou scuze...poate locul si momentul mesajului a fost inpropice...(pofta mare la bere..:))
O seara placuta....
Leo
As vrea ca sa nu facem bisericute sau mai stiu eu ce. Scopul forumului e altul. Cei care au alte intentii ii invit sa populeze alte forumuri.
Chair nu vreau sa iasa discutii eronate despre atitudini de genul asta.
Nu am vazul in textul tau ca aveai o tinta anume. Mi se pare normal sa o scot in evident (faptul asta).
In fine, sintem oameni si gresim. Dar atunci cand "gresesti" repetat deja e o problema.
Va doresc sa acumulati cunostinte care sa va ajute in ceea ce faceti, unii dintre noi se se educe spre o directie buna...si sa bem navete de bere cand ne vom ntalni.
Razvan..o intalnire ceva?
Mai vin odata in Bucuresti daca e nevoie.
Sa aveti bafta.
Deci ... Va rog frumos. Nume categorie: "Studii de caz". Insa nu asupra persoanelor si post-urilor, ci asupra site-urilor.
Ma?
Ai fost in Bucuresti deja?
+offtopic Expertu :roll: +
Dap. Duminicä. Ploaie si plimbari, discutii si bere.
Frumos.
Poate ne adunam.
Ma, nu-mi vine sa cred. Duminica am stat toata ziua in casa. :(
pai toata lumea a stat in casa... a plouat... naspa...
razvan... de mult n-am mai baut noi o bere... strange si tu gashca de fe forum :)