thedj?? ia cauta dupa the dj ! crezi ca lumea cauta dupa thedj??
ps: si eu sunt incepator... si te sfatuiesc sa mai citesti una alta si sa pui in practica.. sa mai testezi.. se poate.. eu am avut ceva rezultate destul de bune...
Versiune printabilă
thedj?? ia cauta dupa the dj ! crezi ca lumea cauta dupa thedj??
ps: si eu sunt incepator... si te sfatuiesc sa mai citesti una alta si sa pui in practica.. sa mai testezi.. se poate.. eu am avut ceva rezultate destul de bune...
wow.. da , astea da rezultate... Incepator incepator, dar vad ca te pricepi bine de tot... Si cum ai facut sa ajungi la rezultatele astea? Ce tehnici ai aplicat.. sSper ca ne spui si noua, ca de aia suntem aici.. sa impartasim din cunostintele noastre sis a invatam.. deci ? ce ne spui ?
:) nu. nu ai inteles! nu eu am rezultate dupa "the dj".. ii sugeram sa caute el (cel cu thedj.as.ro) dupa "the dj" sa vada pe unde e pozitionat site-ul lui ... nu cred ca lumea cauta direct "thedj".
eu am avut rezultate dupa alte cuvinte cheie pentru primul meu site creat (nu are nici o legatura cu "the dj"). si experienta nu prea am ce sa impartaesc... am aplicat si am testat ce am citit pe seopedia.. si din unele carti.. deci.. se poate.. doar trebuie sa citesti si sa te "joci" de'a optimizatul! oricum imi place joaca asta.. si mersi comunitatii seopedia.
Daca tot discutam despre un subdomeniu free, am si eu o intrebare:
Cum se mai impaca motoarele de cautare cu adresele web free? Din ce stiam eu nu prea le agreeaza.
Felicitari, oameni.. ati dat nastere unui nou criminal in serie :)
Totusi, e interesanta noua atitudine a forumului si stilul ostil de a face afirmatii gratuite.... trist, trist
pana la urma ce nu va convine , eu am vrut niste sfaturi , nu tot felul de afirmatii. cred ca motoarele de cautare se impaca bine cu adresele de net free , nu vad de ce nu ar face-o. daca stau mai bine sa ma gandesc e o vorba: esti barfit , deci existi :rockon: asta e primul site al meu. am de gand sa fac si unul legal , pe un domeniu cumparat , dar pana atunci vreau sa exersez , nu sa arunc banii degeaba pe un domeniu care nu este vizitat.
tiptil, unul din sfaturi (adica al meu :tongue: ) a fost sa citesti micul ghid de optimizare SEO. Vad ca nu l-ai citit. Te rog citeste-l si aplica ce scrie acolo, ca n-o sa stea nimeni sa scrie de 100000 de ori acelasi lucru.
acceptabil ca aranjament dar irelevant ca si continut
domain 'ronglez' - fara relevanta
subdomain gratuit - fara relevanta nu doar pt. motoare de cautare ci pentru utilizatori
...in rest OK
Pune-l pe un domain serios si cred ca merge
scuze ,poate m-am exprimat gresit sau ai inteles tu gresit , nu m-am ofensat cu nimic , nu m-am atacat la intrebarea ta , afirmatiile mele erau referitoare la celelate posturi.
RedPoint crezi ca numai domeniile platite pot face trafic enorm , te inseli , daca doresti iti dau exemple de site-uri pe domenii free cu 200.000 vizitatori pe luna , chestia cu 'bagatu' in seama de motoarele de cautare este iarasi falsa , subdomeniile sunt bagate in seama de motoarele de cautare , te asigur si inca foarte bine ; daca optimizezi bine un site chiar pe domeniu free ai sa vezi k va aparea, la un search pe google, in fata unuia platit.;)