-
Al doilea site
Am reusit sa temin al doilea site facut de mine westag.ro.
Astept sugesti si critici, eventual sfaturi pentru optimizarea site-lui.
Credeti ca este o ideie buna pentru "crawl Google" subdomeniul care l-am facut pentru a incepe cu cel mai important search keyword.
Va multumesc !
-
Per ansamblu site-ul arata bine. Nu-mi place insa faptul ca toate link-urile din meniul din stanga devin bold cand ajungi cu mouse-ul deasupra lor. Incearca sa faci astfel incat sa devina bold doar un singur link, nu intreg grupul de link-uri.
-
Dragut site... aceeasi remarca privind boldul colectiv si mai as adauga una. Atunci cand faci un mouseover pe meniul orizontal de sus index -ul nusi modifica culoare indiferent de butonul peste care fac mouse-over.
-
Imi place siteul. E si validat :rockon:
Deci:
Boldul la linkuri in meniu - OUT
Incearca sa pui title, description si keywords diferite pe fiecare pagina.
Ai 2 fisiere de css extern, baga si style-ul intern acolo.
Termeni de utilizare, Confidentialitate + textul de sub meniul de sus care imi arata in ce pagina sunt, nu se vad. Incearca o culoare mai inchisa. Le-am vazut pur intamplator.
title la linkuri.
Si cam atat deocamdata.
-
@cr0n1cal indexul nu are mouseover daca te afli in pagina index..
@ronix.. nu e nevoie sa zici de 2 ori in ce pagina ma aflu.. paginile mai mici se termina brusc.. incearca sa ai footer-ul constant, meniul din head se termina aiurea.. dai 100% link-urile "termeni" si "confidentialitate" abia se zaresc... cred ca se vedea mai bine fara dunga de deasupra imaginii din head, la link-urile din meniul stanga.. mai adauga ceva.. poate un •
-
Va multumesc pentru observatii. Am incercat sa remediez problema cu bold-ul colectiv, si culorile stinse de la link-urile cu pricina.
Vis-a-vis de subdomeniul www(.)usi-interior.westag.ro care incepe cu un cuvant cheie important pentru SEO, ce spune-ti are vreo importanta ?
-
Salut. Niste observatii si eu :)
- width-ul paginilor nu e constant
- nu ai title la href-uri
- centreaza pagina
- scoate css-ul inline si pune-l extern
- vezi ca ceva nu e chiar in regula cu meta-urile alea
La a doua intrebare: cuvantul cheie in numele domeniului de ajuta pana la un punct.