.rom ar merge de minune, .romania este prea lung tld-ul.
Daca ai o promovare de exceptie iti scoti banutii in primul an.
Versiune printabilă
.rom ar merge de minune, .romania este prea lung tld-ul.
Daca ai o promovare de exceptie iti scoti banutii in primul an.
.romania e ceva foarte ok, gandeste-te la .bangaluru - .bangaluru - ICANNWiki (glumesc)
Nu e de investit in .romania, m-am gandit mai bine
Nu cred ca se merita o asemenea investitie.
Nu stiu daca este cel mai bun exemplu dar as face o analogie cu ceea ce se intampla cu .asia.
Conform WiKipedia erau inregistrate 195,330 de domenii in Decembrie 2011.
In cazul asta .romania poate avea mai multe sanse decat .asia?
trebuie sa calculezi dupa costuri, la modul repejor ar fi 20.000 domenii ptr primul an. Ptr o extensie .rom mi se pare misiune usoara.
.romania e aiurea.
sa ai in vedere ca jumatate din domeniile .ro sunt "moarte" si nu au dinamica. ar fi multi bucurosi sa aiba alternativa. Personal as cumpara vreo suta de bucati.
Eu ti-as recomanda, sa cauti/sa faci o mica analiza,daca poti gasi pe undeva un fel de registru care sa iti arate evolutia achizionari domenilor .ro ,in ultimi 5-10 ani,ar fi ideal.
Insa eu nu as investi o asemenea suma, in romania, eu da ar fi sa fac un proiect asemanator cu al tau,ar trebui sa fac un portal, sau sa incurajez pe cineva sa faca un portal,pentru a arata lumii ca din punct de vedere seo se merita.
Sa nu mai vorbim de costurile pe care le-au mentionat ceilalti colegi ai forumului.
.rom e pentru .ro cum e .co pentru .com
Adica useless si trafic in plus pentru cei care detin domeniile pe .com.
Eu unul as cauta ceva de genu' : .ok, .best, .news, .auto, adica ceva ce se poate folosi international, in Romania nu cred ca ai sanse sa-ti amortizezi investitia.
.top cred ca nu e atacat inca :)
Oarecum offtopic: oare sunt singurul caruia i s-ar parea inoportuna extensia .rom pentru site-urile in Romana? Nu de alta, dar pe mine unul, ideea de .rom ma duce cu gandul la o anumita minoritate... care nu prea ne face cinste, indiferent cu cati de rr se scrie/pronunta numele etniei lor.