Multumesc Sorin, am sa postez si la oferte gratuite ca sa maresc putin portofoliul.
Cristian mie imi place logo-ul si cred ca am sa-l pastrez.
Versiune printabilă
Multumesc Sorin, am sa postez si la oferte gratuite ca sa maresc putin portofoliul.
Cristian mie imi place logo-ul si cred ca am sa-l pastrez.
Sa nu uiti sa pui niste testimonials pe homepage si incearca sa pui si un buton in sidebar dreapta. Omul are tendinta sa dea mai repede click pe buton ca si pe o imagine.
:) Pai hai sa vedem. Ambele sunt cercuri pline rosii, cu un cerc alb (la ambele alb) concentric, cu un L in mijloc. La tine sunt 2 cercuri albe sus, la LG doar unul singur, tot alb, si fix in aceeasi pozitie, la LG cercul alb de pe margine se rupe ca sa faca un G, la tine nu.
E ca si cum ai pune ca sigla IDM club nu seamana cu sigla IBM :)
Pana la urma e treaba ta, dar clientii vad si judeca.
Mie se se pare decalat pretul in raport cu calitatea oferita. (pret prea mare) Te joci cu fonturi free si folosesti niste shape-uri (si alea free).
Din puctul meu de vedere asemanarea este litera "L". Si ca sa-ti demonstrez uite-l modificat.
https://lh3.googleusercontent.com/-Y...0lY/s200/D.png
Probabil il am sa-l pastrez pe acesta cu "D" pentru ca imi place mai mult. :) Mersi.
@Dragos, scuze acum am vazut ca ai postat, un logo nu inseamna numai o mascota complicata sau alte artificii.
Uite un exemplu romanesc, creativemonkeyz.com, sa vedem ce are logo-ul, in primul rand sigla:
-steaua, banana si acea cheie franceza ce te face sa crezi ca nu sunt doar niste shape-uri? Doar font-ul este unul modificat.
Daca tot ai luat exemplul lor.. ai dreptate s-au bazat pe simplitate, dar prin simplitatea lor arata in acelasi timp profesionalismul. Multe blenduri pentru detalii mici insa care la un loc face logo-ul mult mai placut ochiului si alte efecte pe care nu stiu sa le zic deoarece nu sunt designer. Stiu doar ceva teorie si practica. Putem lua si alte exemple, is curios cum le estimezi.
Eu imi dau cu parerea, poate tu ai dreptate. Oricum nu se compara logo-ul tau inspirat dupa LG (nici nu conteaza daca te-ai uitat la logo-ul companiei LG in timp ce l-ai facut pe asta, pentru ca in mintea ta o ramasi intiparit acela si te-ai luat dupa imaginatie) cu cel al baietilor de la Creative, care daca ai intreba un profesionist ti-ar face o lista de diferente.
later: multumesc si eu ca mi-ai ascultat bagarea in seama
Mersi Dragos pe viitor am sa tin cont de ce ai zis tu si am sa lucrez si am sa invat mai mult pentru a face logo-urile mai reusite fata de cele prezente. Multumesc.
Design e relativ. De regula 25% au alte pareri. Vezi si la oricare alt proiect prezentat in studii de caz.
Renunta la diacritice.
Daca tot ai un cerc, pune macar ceva care sa duca macar o idee a design, internet.
Mai reformuleaza textul. Pe undeva mai tre virgule :)
Spor