Salut. As dori si eu pareri legate de: I-ati laptop | Cele mai noi si performante laptopuri, tablete, telefoane
Se vrea a fi un blog de afiliere pe eMag. E pentru prima oara cand fac asa ceva, asa ca astept parerile voastre. Merci!
Versiune printabilă
Salut. As dori si eu pareri legate de: I-ati laptop | Cele mai noi si performante laptopuri, tablete, telefoane
Se vrea a fi un blog de afiliere pe eMag. E pentru prima oara cand fac asa ceva, asa ca astept parerile voastre. Merci!
fara suparare, "i-ati" intai o carte de gramatica.
Aprobi cam mult spamuri in comentarii, macar daca erau un romana, mi-e greu, da greu tare sa inteleg ca cineva cu numele "Heart Healthy Recipes" a comentat:la descrierea un laptop in romana.Citat:
The guidelines you provided listed below are extremely precious. It been found this type of pleasurable surprise to obtain that expecting me when I woke up today. They’re constantly to the issue easy to learn. Thanks a large amount for any valuable ideas you’ve got shared right here.
S-au nu ti-ai data seama ca sunt spamuri facute automat ?
Nu prea am inteles subiectul pe care il dezbateti dar , poate ma puteti sa ma ajutati sa inteleg si eu mai bine!
Da, ultimele lui 5 postari sunt aceleasi. E clar ca incearca sa-si creasca nr de postari ca sa poate posta in marketplace
I-am dat un report, na.
ON: E foarte urat numele domeniului :). Stii de ce.
Trecem de greseala din titlu si de expresia prea din topor "ia-ți laptop bă".
Va fi greu.
Trebuie sa ai ceva in plus pe langa descrieri pe larg a configuratiei unui laptop. Adica trebuie sa ai fizic laptopul in fata pentru a avea un continut original. Altfel nu poti veni cu nimic in plus pentru a ma convinge pe mine sa iti citesc articolele.
Tema blogului nu prea are legatura cu un laptop, mai mult cu un jurnal personal al cuiva.
Este adevarat lucrul acesta.
Ca sa faci niste comparatii trebuie sa ai cel putin 2 termeni.
Nu poti face recomandari atata timp cat nu studiezi pe propria piele unele lucruri.
Un proiect serios pe aceasta tema implica multa munca si mult studiu de caz.Trebuie sa ai un magazin de laptopuri sau sa dai cu nasul zilnic de laptopuri