-
O sa aiba succes si la noi, Romanii sunt devoratori de divertisment. Fa un redesign complet al websiteului, actualul design nu este prea atractiv. Tot odata cu designul poti sa adaugi un meniu vizibil. Observ ca ai "Marca: Ted Baker; Culoare: Tan", ai putea face o cautare personalizata dupa aceste lucruri, cautare atat pentru produse cat si pentru colectii. In rest...foarte multe greseli de asezare in pagina si design, o sa revin cu un review mai lung :D .
-
In primul rand, bravo! Totusi lipseste un aspect.. ii lipseste brandul. Ma uit la site-ul tau si nu gasesc povestea din spatele lui... fa-ma sa-mi placa, sa ma atraga, sa am o viziune clara asupra lui! Cred ca vei reusi! Succes :)
-
Dupa un an de la prima varianta, am mai adus cateva imbunatatiri si a aparut varianta 2. TRENDI - colectii de haine create de utilizatori si Generatorul de colectii TRENDI
-
Dupa parerea mea mi se pare prea badaran meniul de sus, credca putin mai ingust ar arata mai bine, in rest totul e ok, spor.
-
2 Ataşament(e)
-
a fost peste noapte o problema cu imaginile, acum sunt ok
-
Tinand cont ca faci parte din competitia mea directa pe aceasta nisa, pot spune ca imi place cum o iesit noua versiune.
-
Banuiesc ca trendy.ro nu era liber cand ai inregistrat trendi.ro, nu? Vad ca apare ca fiind inregistrat pe 23 octombrie 2012. Ma gandesc ca poate a fost cumparat/vandut si acum se pregateste de lansare. Eu sunt tentat sa scriu trendi, cum se aude, pentru ca mi se pare un cuvant care a intrat in vocabularul nostru, poate cu o usoara tenta ironica.
Ar fi interesant sa faci un sondaj pe tema asta.
Precizez dinainte ca nu am nici o legatura nici cu trendi, nici cu trendy :) Cautam un domeniu si mi s-a parut ciudata data de inregistrare a acestuia si apoi mi-am amintit de proiectul tau.
-
nu era liber nici pe vremea aia (acum 1 an)
apare ca fiind inregistrat de curand pentru ca a fost transferat