-
#1 - Cum sa fac bani?
Hi,
Am ajuns pe primul loc in Google.ro, Google.com pentru "cum sa fac bani", un keyphrase care imi aduce un numar considerabil de vizite laser targeted si I'm proud of it :tongue:
Pe Yahoo Search sunt #2 si pe MSN #1.
Timp de lucru efectiv: 3 ore.
Vechime site: 4 luni. (site online de pe la sfarsitul lui martie)
PR: 5
Vladimir
-
Interesant. Cam cati refferi ai din Google pe zi ? Pentru cum sa fac bani
-
Oare cine e interesat de cuvantul asta?
"cum sa fac bani pe net"
"cum sa fac bani gratis"
"cum sa fac bani din seo"
Astea ar fi cautari cu logica.
Irelevant...dupa parerea mea.
Oricum...felicitari.
-
De acord cu krumel... e prea generalist "cum se fac bani". Oamenii care intra habar n-au ce cauta...
-
De modalitati de a face bani toata lumea este interesata.
Termenul ales de tine este mult prea general. Cine cauta asa ceva nu are un loc de munca sau nu a reusit sa-si gaseseaca, cu alte cuvinte este disperat. Mai rau, nu stie ce vrea de la viata. :)
@Krumel zice bine. As mai adauga:
Cum sa fac bani din agricultura?
Cum sa fac bani din cresterea albinelor?
Cum sa fac bani cu masina personala?
Cum sa fac bani muncind la domiciliu?
Hmm...suna ciudat... esti sigur ca ai ales un domeniu bun?
-
Ultimele post-uri cam spun tot; imi aduc amite acum, relativ la cautarea " Cum sa fac bani ...", de un search click pe site-ul meu: "firme de ..." si dupa 5 min (nemultumit de rezultate fiind acelasi IP), baga o cautare: "alte firme de ..." :)
-
impactul e deosebit atunci cand apare pagina siteului, si este inevitabil sa nu ma aleg cu o adresa de email si un prenume.
din moment ce intentionez sa vand idei de afaceri, exact ala este publicul meu tinta, cei care simplu cauta cum sa faca bani: punct lovit, punct ochit.
Trafficul este cam 200 de insi pe luna care vin numai din grupul asta de cuvinte.
Restul sunt chestii generale precum keyphrases combinate cu cuvinte gen "studenti", "afaceri", "secretul", etc.
chiar si secretul banilor imi aduce o mica parte de vizitatori.
Vladimir
-
Mi se pare ca ai cam evitat niste raspunsuri..sau aprecieri, critici, etc.
Succes oricum.
-