io nu pot sa fac asa o porcarie, pur si simplu, poate sa fie si gratis
Versiune printabilă
io nu pot sa fac asa o porcarie, pur si simplu, poate sa fie si gratis
Cum clientul roman nu face un site pentru vizitatori ci face un site pentru el însuși, e ușor sa îl "măgulești" cu un template atrăgător și cu 2-3 vorbe.
Daca clientul își da acceptul ce contează ca e în table sau divuri?
Prima idee pe care o prezint unui client e ca situl trebuie făcut pentru vizitatori și nu pentru el, șeful sau amanta șefului.
O sa va anunț când o sa găsesc client roman care sa creadă asta...
Legat de exemplul de mai sus ce ma mira e ca au cerut părerea altcuiva... Presupun ca s-a schimbat managementul :d
OK, inteleg opinia ta si o respect.
Dar desi nu sunt printre cele mai stralucite situri, sunt infinit mai bune decat nimic.
Poate la capitolul SEO onpage nu s-a lucrat deloc, dar pentru un simplu potential client (care printr-o minune ajunge pe pagina restaurantului) situl cuprinde cele mai importante informatii: preturi, localizare, poze, telefon.
Deci nu inteleg de ce te legi de serviciile lor. Sunt servicii ieftine cu rezultate conform preturilor.
Am spus eu ca a fost ieftin siteul ?
Voi nu intelegeti ca firma care a realizat acest site se lauda ca e foarte jmechera si are un portofoliu de 3.000 clienti ?
Alecs: sa inteleg ca standardul tau este cam la acest nivel daca ti se pare acceptabil siteul, nu?
Voi nu vedeti designul? Cum este textul pe prima pagina ?
Voi nu vedeti ca are acelasi favicon ca si siteul lor?
Voi nu vedeti in ce hal sunt facute meta descrierile si keywords?
kidu toti avem dreptul la o parere:)
daca era un site ok, tu pierdei acum un posibil client. deci conteaza si din ce parte privesti problema.
Nu imi este client, nu am nici o legatura. Mi s-a cerut prieteneste o parere, pur si simplu am fost uimit de ...orice, de la design pana la elementele seo.
Dar de asta ce spuneti? Si culmea, a platit 500€ pentru acel site.
Cand l-am 'atacat' pe proprietar spunandui ca parca e un site facut in 2000, sti ce mi-a spus? "Asa cum e site-ul, mi-a produs in 3 luni 25000€". Nu stiu daca minte sau spune adevarul.
Luam un exemplu: Din 100 posibili clienti, care vor sa se cazeze la acea pensiune, cati analizeaza site-ul? Cati se uita dupa title, keyword? NICIUNUL! Si nici nu cred ca le pasa cum arata site-ul! Right?
Alecs, Kidu are dreptate... daca vreau un site care sa afiseze informatii, pun un html alb cu informatiile si nu ma fac de ras. In plus, preturile sunt afisate pe site, 50 euro/pagina, asta inseamna ca un site costa minim 250 de euro.. ori sa dau 10 milioane pe siteul ala mi se pare furt pe fata.
Pana la urma nu e prost cine cere, nu?
Ce nu intelegeti majoritatea dintre voi este ca o persoana vinde un produs. Bun, rau, nu conteaza. Tu, ca si client, ai optiunea sa il cumperi sau sa nu. E ALEGEREA TA. Daca ei au gasit 3000 de oameni dispusi sa plateasca e doar treaba lor.