Site refacut (desing etc.) opinii? pareri? mercic
Versiune printabilă
Site refacut (desing etc.) opinii? pareri? mercic
Nu prea vad sa ai succes cu el. Nu ai ascultat mai nici un sfat oferit de noi. Nici SEO, nici grafica.
Grafica e urata si continutul pare aruncat pe tot site-ul. Mai ai mult de lucru la el.
Sfatul meu sincer e sa cauti un template oferit in mod free (sun t cu sutele pe net - mai ales pentru matrimoniale) si sa incerci sa-l implementezi. 100% o sa fe mai bun decat ce ai acum.
Idem la logo.
site-ul asta seamana foarte bine cu un template de pe 4images.de (parerea mea , poate ma insel)
Inteleg ca cuvantul cenzurat de Cristian e spam (am spus incet sa nu se auda). La un site de matrimoniale mi se pare o afacere mult mai proasta spam-ul decat in orice alt domeniu. Fa spam si vezi ce useri iti intra... sau uita-te in site-urile de matrimoniale a celor care fac spam, peste tot sunt prostituate care isi cauta clienti.
Daca vrea omu sa-si creasca site-ul de matrimoniale trebuie sa se ocupe de SEO, sa fie indexat cat mai bine de motoarele de cautare si sa aiba clienti satisfacuti. Pentru tot ce tine de relatii cea mai buna reclama e sfatul prietenilor (satisfacuti de serviciile site-ului, bineinteles) nu spam-ul care atrage ca un magnet toate prostituatele, homosexualii si travestitii.
Bineinteles e doar parerea mea, desi sunt convins ca altii care detin astfel de site-uri si au facut si spam ti-o pot confirma ;)
@admiral23: site-ul e dragut. Ofera cam tot ce ofera si alte site-uri de matrimoniale dar intr-un mod putin diferit (inca nu mi-am dat seama ce imi da senzatia asta). Ar trebui sa rescrii url-urile cu mod_rewrite ca e destul de simplu pentru site-ul tau.
@ Ben ... nu se compara cu alte siteu-ri intr-adevar, nu e cine stie ce frumusete dar vad ca incepe sa-si faca treaba .. .totul se face in timp. cat traiesti inveti
@ Costica ... sunt total impotriva templateurilor cumparate oricat de bine ar arata. probabil gresesc dar .. .prefer sa-l imbunatatesc treptat.
@ tiptil ... nu e luat de nicaieri
@ tis spam suks intr-adevar. nu vreau si noi voi folosi aceasta metoda. eu sunt de parere, cum cineva de p-aici a avut dreptate, ca google e painea mea... incet incet il mai optimizez. In 2 sapt am ajuns pe pagina a 2-a dupa 1-2 cuvinte care ma interesau... se poate si mai bine si mai lucrez.
in 1-2 luni vreau sa introduc o functionalitate care sigur nu se mai intalneste prin romania pe site-uri de matrimoniale video 1on1 pe site, da inca mai caut detalii despre legalitate .. + ca trebuie sa am mult mai multi utilizatori ( nu 300 cati am acum).