Pareri si sfaturi pentru MondenMusic.info
As avea nevoie de cateva pareri legate de blogul meu de suflet si anume MondenMusic.info
Scriu pe el din luna mai 2010 si am publicate pe el peste 600 de articole. La un moment dat lucruruile se indreptau in directia dorita, vizitatorii unici cresteau incet dar sigur, timpul mediu petrecut pe site era cat de cat ok (1 min si 25 de secunde), vizitatori care intrau direct pe el reprezentau cam 25% (restul erau din google si referalli), la primul update de PR luase PR3 iar la urmatorul a scazut la PR2 si asa a ramas iar numarul paginilor indexate a crescut constant (acum sunt 2.420).
In luna mai a fost o mica problema cu transferul domeniului la un alt registrar si site-ul a fost picat cateva zile iar de atunci a inceput declinul. In prima luna traficul a scazut cu peste 2.000 de vizitatori iar in urmatoarele a scazut cu cate 3-5%/luna dar acum in august iar a scazut cu 10%.
Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi pentru ca site-ul sa revina pe crestere, as ramane datoare.
De asemenea, de curand am renuntat la tema folosita mai bine de un an de zile inlocuind-o cu o tema premium cumparata de pe un site de profil, o tema destul de complexa si la care as vrea sa va dati cu parerea daca se poate, unde ar trebui sa mai umblu, ce si cum sa fac, etc., ca totul sa fie cat de cat ok.
Vreau sa specific faptul ca in zilele ce urmeaza o sa umblu si la categorii pentru ca am in cap sa largesc un pic nisa blogului si sa includ articole despre lifestyle, seriale preferate, filme in premiera, trailere de filme si review-uri de filme. Tema noua ofera posibilitatea de creare articole de tip review iar vizitatorii blogului vor putea vota filmul/serialul/videoclipul prezentat.
In concluzie, as vrea sa aflu cateva pareri despre look-ul blogului, continutul acestuia si optimizarea seo pe care i-am facut-o.
Multumesc anticipat tuturor celor care isi vor face timp sa-mi dea sfaturi ori sa-si spuna parerea despre blogul meu.