-
Analiza blog
Salutari!
Aduc si eu in discutie blogul meu -> www[.]red9[.]eu - construit tot pe Wordpress.
A fost construit din pasiunea pentru noutate, este profilat mai mult pe stiri si noutati din viata de zi cu zi, stiri zilnice, stiri IT si mult freeware.
Sunt destul de nou pe acest domeniu, de aceea am rugamintea la cei care vor arunca o privire acolo, sa-mi spuna cateva pareri despre design, structura, interes, ce-as mai putea imbunatati, cum as putea atrage ceva vizitatori...
O analiza concreta ar fi super ok. Toate parerile, de toate felurile sunt binevenite.
Multam in avans.
(daca topicul este considerat reclama [ceea ce NU ESTE!], rog sa se inchida!)
:)
-
Red9 am mutat topicul in sectiunea de Studii de caz. N-am vrea sa analizam bloguri doar ptr ca sint bloguri ci ptr ca tine de SEO. Daca nu tine de SEO atunci nu prea isi are rostul.
-
Idei despre design: Am mai vazut tema asta pe mai multe bloguri, nu aduce nimic nou.
Structura: daca nu ma uitam prin sidebar nu stiam care e strucutra, fa-ti si tu un meniu la naiba :)
Continut: generalist, ma deranjeaza cantitatea de video-uri
Ai incercat sa-l optimizezi pe niste cuvinte cheie sau il lasi doar asa tip jurnal?
-
pot sa iti dau un sfat? la adsensul din dreapta din colt, pune inainte de cod <center> si la sfarsit </center> si ti-l va centra in acel chenar (valabil la orice banner sau cod pe care il pui.) va arata mai ok. (parerea mea)
-
1. reclama de 729*90 nu se vede toata.
2. centreaza reclamele din dreapta, daca nu merge <center></center> incearca <div align="center"></div> (mie cu asta imi merge).