-
site transport
salutare tuturor , de curand am cumparat domeniul Gazduit de ROMARG - The Hosting Provider , inca nu m-am apucat de site , si nu am facut-o pentru ca vreau sa fac o treaba buna , un site care sa-mi fie cu adevarat folositor .
Eu am o dubita un ford tranzit din 2007 cu care vreau sa fac bani ( mutari , transport mobila , marfuri etc ) in bucuresti si in tara , asigur si personal pentru incarcare / descarcare .
Aceasta ar fi descrierea a ceea ce vreau eu sa promovez pe site , cine doreste si poate accept cu placere sfaturi si idei . Eu mai am un site care v-a intra in reorganizare si unde voi pune un banner pentru site-ul cu transport e vorba de Petreceri copii, clovni, zane, magicieni numai cu: CLOVNII VESELI MAESTRII DISTRACTIEI
Multumesc
-
Nu prea merge sa promovezi un site de transport printr-un site de organizat petreceri, afectezi imaginea, si nu aduci clienti
-
Merci de parere , alte opinii?
-
pai... lanseaza siteul si pune-l sub lupa la studii de caz.
-
Eu as vrea ca inainte sa ma apuc de site niste pareri pertinente despre cum ar trebui construit site-ul , ce nu trebuie sa lipseasca , daca sa contina multe informatii poate chiar si articole sau sa fie static . E bin sa folosesc adowords pentru promovare ? Cum il pot optimiza? Cum pot sa-l promovez eficient pe Facebook si Twitter ? Multumesc
-
Poftim un site de prezentare al unei societati de transport marfa .
Bineinteles asta e viziunea mea. Arunca un ochi, eventual inspira-te, dar nu ma copia :)
Referitor la folosirea adwords pentru promovare: desigur, e o optiune, poate cea mai buna pentru domeniul tau. Twitter si facebook, in acest domeniu, nu mi se pare atat de util incat sa merite sa iti bati capul.
-
Imi place recomandarea ta , iti multumesc ,cu siguranta ma voi inspira , de copiat nu e cazul pt ca servicile pe care le voi vinde eu sunt la scara mai mica . Oricum acest forum ma ajuta sa inteleg multe lucruri. Ce parere ai de numele pe care l-am ales ?
-
Sincer mi se pare mult mai ok pentru un portal dedicat transporturilor. Dar merge si pentru ceea ce vrei tu sa faci. Dupa cum am spus, lanseaza-l si pune-l sub lupa. Conteaza foarte mult acest lucru. Sunt multe aspecte pe care le scapi din vedere cand demarezi un proiect nou.
off: Am glumit cu copiatul:)
-
Site-ul meu pentru transport este gata , poate fi vazut la adresa Transport marfa, transport mobila si mutari , sper sa va placa .
-
Superb. Un singur lucru, referitor la design, asa la prima vedere, fara a sta sa analizez in amanunt: Nu imi place deloc fontul pe care il folosesti pentru headinguri. Nu ar strica sa il schimbi.