-
O parere sincera...
Salutare,
Recent am vrut sa vand cuiva de pe seopedia un proiect la care n-am mai lucrat de foarte multa vreme (>1 an), iar acesta mi-a deschis ochii: site-ul trebuie imbunatatit, altfel nu valoareaza prea mult. Asa ca... expun in fata voastra: Jocuri online
Vreau sa-mi spuneti ce se mai poate imbunatati (seo on page, design, functionalitati, etc). Multumesc anticipat! ;)
-
Cred ca ar mai trebui schimbat la site
-Fundalul pagini sa fi putin colorat
-Sa se afiseze mai multe jocuri pe prima pagina a siteului
-Sa se poata intra in joc si daca se da click pe imagine de la joc
-Ar mai trebui si : buton de like , +1 dece doresti tu
-Cum ai cele mai votate jocuri ar fi frumos daca ai face cele mai jucate jocuri
Din partea mea docamdata cam atat :D
-
Multumesc @marian18! ;) Altcineva ? Alte idei ?
-
Salut. Si eu am de gand sa fac un portal de genul asta. Apare ok ce ai facut tu. Nu te obosete cu o mie de culori si de pop-up-uri sacaietoare. Am cautat doi termeni importanti din nisa respectiv "jocuri masini" si "jocuri barbie" care sunt si cele mai importante pe romania dar nu apari pe prima pagina..... asadar pe acolo cred ca mai ai de lucrat. Succes si ne vedem pe metereze :)
-
Le luam asa punctat:
1. fa ca imaginea jocului sa fie click-ubila
2. un design care sa se potriveasca cu nisa site-ului, gandeste-te ca pe el vor intra in marea lor majoritate copii.
3. o selectie la categorie in functie de: data adaugarii, popularitate, cele mai votate.
4. spatiul de joc ar trebui sa fie una mai rezonabila, vezi ce poti face in privinta asta.
5. afiseaza si tagurile acolo la 'informatii joc' si atunci cand dau click pe un tag sa mi se afiseze toata jocurile care au tagul respectiv
6. incearca sa optimizez pe cuvinte mai lungi, e foarte greu sa rankezi cu un site nou (ii putem spune asa) pentru: jocuri online.
-scrie pe google: "jocuri online " pentru idei de posibile cuvinte cheie.
Mie imi place, logo-ul e frumos.
-
@LexBruckner: multumesc.
@tiberiur: o sa tin cont de toate punctele :) Si apropo de logo, multumesc! E opera unui amic, l-a desenat de mana apoi l-a preparat in Illustrator.
-
Nu ma pricep la design pe partea de jocuri asa ca as avea doar o remarca legata de partea de seo. Banuiesc ca userul s-a uitat la linkurile catre site. Din pacate vad ca majestic seo arata doar 19 linkuri / 13 domenii care ii dau link.
Adauga linkuri relevante si cu ancorele potrivite catre site iar el va putea fi valorificat asa cum trebuie odata ce incepe sa creasca si in cautari.
-
@nichita: da, a verificat si backlink-urile. Structura (html, structura link-uri) e ok dpdv SEO ?
-
Salut,
Parerea mea este ca structura linkurilor (supercroco.ro/jocuri-cu-masini sau supercroco.ro/jocuri-cu-masini/jungle-atv.html ), titlurile paginilor (Jungle ATV | Jocuri Online) cat si meta-urile sunt ok.
Pe partea de design, l-as face putin mai "jucaush", pana la urma e site cu jocuri, mi se pare prea sobru cu fundalul alb si butoanele alea din dreapta sus.
Categoriile le-as pune (cu poza mai mare) unde sunt acum ultimele jocuri adaugate, iar pe acestea le-as muta cu tot cu thumbnail in sidebar.
Bafta :)
-
multumesc @all ! am notat, acum mai ramane sa "prind" ceva timp liber si sa pun in aplicare toate cele propuse.