Salut.
Vreau să-mi spuneți părerile voastre cu privire la blogul meu personal, respectiv Blog roedu.org
Mă interesează părerile voastre cu privire la conținut și design. Ați citi un asemenea blog? De ce nu?
Thanks.
Versiune printabilă
Salut.
Vreau să-mi spuneți părerile voastre cu privire la blogul meu personal, respectiv Blog roedu.org
Mă interesează părerile voastre cu privire la conținut și design. Ați citi un asemenea blog? De ce nu?
Thanks.
Personal mă cam deranjează scrisul alb pe font total negru. Mi se pare greoi de urmărit rând cu rând şi după vreo 2 minute de citit parcă mă dor ochii. Dar asta e doar o părere personală, poate altora le place. Reclamele adsense îmi par a fi puse puţin cam invaziv şi... fără rost. Cu un blog nu se fac bani din Adsense, clickurile pe Ro sunt mult prea prost plătite. Eu zic că mai bine ai scoate reclamele şi te-ai concentra mai întâi pe aţi forma un grup de cititori fideli şi o părere puternică în interiorul blogosferei. Cu timpul vor veni atunci şi banii.
În rest mi se pare că blogului tău îi mai lipseşte ceva definitoriu, un logo sau un design unic. Când cineva intră pe site-ul tău ar trebui să îi rămână pe creieraş o imagine pe care să o asocieze cu tine. Cum arată blogul acum, va fi privit doar ca un alt blog ca oricare altul: cititorul intră, citeşte, închide tab-ul şi uită că te-a vizitat vreodată.
Subiectele sau conţinutul blogului nu îl comentez, eu una nu aş citit aşa ceva. Sunt ştiri mondene preluate şi rescrise. Sau poate sunt chiar copiate? :-S Cine vrea să citească ştirile, le găseşte pe site-uri gen rol.ro, nu cred că ar intra nimeni să se informeze de pe blogul tău.
Later Edit: articolele tale sunt ba cu diacritice, ba fără. Semn că ce postezi acolo e un copy+paste ordinar cu mici inserţii de inepţii de toate felurile. Exemplu: "...avertizata de medici ca v-a murit dacă nu renunța la droguri..."
Sau şi mai nasol: "O plăcere a omului de sute de ani, de când Cristofor Columb descoperea America în 1492, în insula numita mai târziu Cuba, fumatul a adus plăcere omului multi ani"
Bani din Adsense scot cu alt site, cele de pe blog sunt ca un experiment de design în special, sa va cum arata blogul cu ele. Logo nu am nevoie ca nu ma ajuta cu nimic, iar despre știrea mondena de pe blog mi s-a părut un subiect interesant, dar nu ma aștept ca cineva sa citească știrile de pe blogul meu, în special ca nici nu este un blog de știri.
Thanks pentru review.
copy paste ordinar în niciun caz nu e, dacă se întâmpla sa iau un paragraf dintr-un alt articol de pe net și sa scriu în jurul acestuia asta nu înseamna copy paste ordinar.
Aici m-am referit la faptul ca vizitatorii nu vor intra pe blogul meu pentru a citi știri, dar dacă mai apare câte o știre pe ici pe colo, nu cred ca ii va zgâria la ochi.Citat:
nu ma aștept ca cineva sa citească știrile de pe blogul meu.
DarkSide ? Sincer nu m-am uitat decat pe mainpage si am inteles instant senzatia lui doro. Este adevarat ca este mai usor sa lucrezi in 2 culori dar sincer, prea da impresia ca intri intr-un tunel unde nu vezi lumina de la capat.
--
LE: Pentru continut imi rezerv dreptul sa nu comentez.