Am un domeniu de cateva luni cu numele gazduire-online.net. Vi se pare ok numele? ar fi ok sa fac un director web pe el? daca nu, ce as putea face?
Versiune printabilă
Am un domeniu de cateva luni cu numele gazduire-online.net. Vi se pare ok numele? ar fi ok sa fac un director web pe el? daca nu, ce as putea face?
Numele e okay, dar nu are nicio treaba cu un director web. Ceva de găzduire poți face pe el, ca doar asta indica și numele domeniului. Un forum despre găzduire, chiar poți pune un site de găzduire pe el, fie ea plătita sau gratuita.
Nu e mai cu sens să te întrebi CE vrei să faci mai întâi şi abia pe urmă să cumperi domeniul?!?
salut;
incerca sa faci un site secundar pentru hosting sau redirect catre koh
twinkie scuza-ma ca ma bag dar nu te suport cand minti, domeniu a fost luat pentru a incepe "o afacere cu hosting", crede-ma ca esti pai cand stai de 15 mii de ori sa te gandesti ce sa scrii.
p.s iti zic mai tarziu ce inseamna pai
Prietenul respectiv, daca vroia sa se apuce de asa ceva nu avea bani sa isi ia un domeniu ? In cazul asta, mai bine ca si-a vazut de altele. "Gazduire" te-ar putea ajuta dar "gazduire-online" nu prea vad cum. Poti sa il vinzi sau sa il dai la schimb; s-ar putea sa gasesti amatori si in felul acesta vei putea avea un domeniu care se pe potriveasca cu ce vrei sa faci pe viitor.
Poti face un top al celor mai bune servicii de hosting din .ro sau reviewuri la fiecare (aici pot contribui si altii care au testat serviciile respective). Cred ca ar fi de ajutor pentru multi!
Teoretic a fost cumparat pentru a incepe CINEVA o afacere de hosting, deci te rog...da, afacere hosting pe el am incercat eu APOI sa fac, insa chestia e ca nu mi-a trebuit dupa ce am mutat pe un domeniu total diferit.
M-ar interesa sa fac un forum pentru gazduire web. Ar fi ok? ar avea succes? pe nisa asta stiu doar de gazduire.info ca este frecventat si vechi.
Edit: cam asta as incerca sa fac Ionut, insa ar putea avea succes? :) din cate stiu exista un singur forum mare pe nisa asta in Romania.
Notiunea de succes e relativa :)
Nu e suficient sa ai doar un nume domeniu bun pentru a ajunge cu primul euro pe profit.
Totul se reduce la cat costa timpul tau.
Versiunea rapida, poti incerca sa postezi pe 50-500 site-uri specializate faptul ca vinzi acest domeniu la pretul X.
Cu tot cu creare cont, cam cat timp iti va lua doar postarea? Incluzi si acest timp in pret? + discutiile cu potentialii cumparatori...
Evident, dupa propunerile colegilor sau propria intuitie, poti incerca sa pui un forum, director web... orice altceva care ar trebui sa-ti aduca profit.
Pentru asta obligatoriu iti trebuie un plan cat de cat de afaceri, sens in care iti recomand sa arunci un ochi pe scop site.
Fara un plan, mergand doar pe "cred ca", totul se reduce la hobby.
Ca idee, de ieri am achizitinat un hosting in romania la un pret mai mult decat bun. Teoretic acum pot face un website la toti prietenii, toate neamurile, toate pisicile sau toate florile din dotare. Constient insa de resursele care trebuie alocate pentru a aduce primul euro pe profit, prefer sa dezvolt doar site-urile care un plan bun de business.
Ca idee:
1. Il revinzi cuiva care chiar are nevoie de el, la pretul cumparat.
2. Il pastrezi si incerci sa dezvolti ceva pe el pentru a acumula experienta.
3. Faci un plan de afaceri realist si te pui pe munca.
Spor