Salut,
Propun pentru studiu de caz SEO site-ul meu: www.expert-saltele.ro
In cazul in care aveti sugestii va rog sa le postati pentru a putea face corecturile.
Am nevoie de seo in special pentru cuvantul "saltele"
Multumesc,
Versiune printabilă
Salut,
Propun pentru studiu de caz SEO site-ul meu: www.expert-saltele.ro
In cazul in care aveti sugestii va rog sa le postati pentru a putea face corecturile.
Am nevoie de seo in special pentru cuvantul "saltele"
Multumesc,
Nu sunt eu expert, insa cred ca ai pus prea mult accentul pe cuvantul "de baza" - saltele.
adica densitate prea mare pe acel cuvant? sau ce inseamna ca am pus prea mult accent?
- renunta la Expert-SALTELE.ro din titlu, din h1, din title la legaturi si pe unde mai apare ca text.
- ai mai multe taguri <h1> pe prima pagina. lasa doar 1
- ai cod js (jquery) in pagina. pune-l extern
- nu ai atributul title la toate legaturile
- creeaza bara de breadcrumb pentru navigare categorie, produs
- nu ai folosit <b> sau <strong>
- si da, cam mare densitatea dupa cuvantul 'saltele'
Mai micsoreaza si densitatea la "memory foam".
multumesc pentru sfaturi, voi incerca sa corectez,
de design ce parere aveti? asezare in pagina? sigla e ok sau trebuie schimbata? categoriile din dreapta? sunt impartite greoi sau e usor de ales?
Site-ul este destul de ok, imi place.
Designul este simplist, e ok desi da impresia de "inghesuiala" - banuiesc ca asa trebuie sa arate un site de genul.
Precum au mai spus si colegii de pe forum - ai pus foarte mare accent pe cuvantul "saltele", asta nu este ceva rau insa este bine sa nu exagerezi, pastreaza density-ul ala in minte ca reper ca sa nu fie considerat pe urma spam.
La pagina de Contact poti pune harta de la Google (Google Maps) - ca sa fie mai usor pentru potentialii clienti. Also, adauga-ti magazinul pe Google Maps in locatia corespunzatoare (e un + pentru tine).
In rest, totul este bine.
Iti urez mult succes cu site-ul in continuare!
P.S.: as tip - ca sa cresti pe kw "saltele" ocupa-te de : inscriere in directoare, cumparat linkuri si de ce nu - comentarii pe bloguri dofollow. (toate cu ancora "saltele")
P.S.2.: poti comenta cu numele "saltele" pe blogurile straine - nu prea cred ca-si vor da seama, dar oricum sunt bloguri cu pluginul kwluv si poti pune la nume "numele@keyword" si vei avea ancora pe "keyword".
am cumparat saltele.info/net/org . ce credeti ca e mai bine sa fac cu ele?
mi se pare geniala intrebarea :) Incearca sa te gandesti ce faci cu un domeniu inainte sa il cumperi.
Incearca o platforma wordpress, creeaza un blog in care scrii despre saltele. Te ar ajuta sa ai un loc fruntas in serp si poti directiona catre siteul tau principal.
Intrebarea de fapt era:
e mai bine sa le fac redirect 301 pe site-ul principal, sau sa fac blog cu informatii si link-uri catre site-ul principal?
Se pot adauga ca si domenii addon sau trebuie luate hostinguri diferite, cu ip-uri diferite?
Multumesc si sorry ca nu am fost destul de explicit mai inainte.