De curand am lansat site-ul http://www.Anunt-Auto.ro
Astept pareri,sugestii si de ce nu critici :p
Va multumesc
Versiune printabilă
De curand am lansat site-ul http://www.Anunt-Auto.ro
Astept pareri,sugestii si de ce nu critici :p
Va multumesc
Imi place enorm de mult, nu ma intreba de ce pentru ca a fost "dragoste la prima vedere"... mi se pare extrem de interesant conceptul cu banerul 468x60 care te duce direct spre anunt (ar fi pacat s-al scoti daca ai cereri pentru reclama).
Ar fi bine sa pui un link spre prima pagina si pe fotografia din header, este mult mai comod sa ajungi la prima pagina asa decat folosind link-ul din dreapta.
Directorul web sufera la capitolul structura fiind vaduvit de categorii, oricum nu vreau sa comentez acest aspect pentru ca n-am inteles daca doresti un director propriu zis sau unul pentru link-exchange.
Ora de pe server este mult in urma orei Romaniei, se pare ca site-ul este gazduit in SUA, incearca sa faci corectia de timp pentru ora noastra.
Ola,
Banner-ul e cu doua taisuri. S-ar putea sa nu fie chiar asa de multe click-uri pe el. Incearca sa nu deschizi pagina noua la click pe banner.
Sa luam pagina: http://www.anunt-auto.ro/id-359-Auto...woo-Cielo.html
1. Titlul este: Anunt-Auto.ro » Autoturism Daewoo Cielo. Eu as zice sa-l inversezi: Autoturism Daewoo Cielo « Anunt-Auto.ro.
2. Meta-urile keywords si description sunt ok.
3. Cuvantul cheie este "Daewoo cielo" si apare o singura data in BODY. Mai lucreaza la densitate. ;)
O sa revin cu observatii legate de functionalitate si aspect. B)
Yo, nenea cu site-ul... Ia ca o sa scriu si io aici ce sfaturi iti mai dau.
Sa nu zica lumea ca ajut :rolleyes:
Pai scrie ,eu sunt bucuros sa vad ca ma ajuta lumeaCitat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Apr 29 2006, 06:37 PM) [post=14071
Iti multumesc pentru ajutorul de pana acum si pe care mi-l]
Yo, nenea cu site-ul... Ia ca o sa scriu si io aici ce sfaturi iti mai dau.
Sa nu zica lumea ca ajut :rolleyes:
[/QUOTE]
Pai scrie ,eu sunt bucuros sa vad ca ma ajuta lumea
Iti multumesc pentru ajutorul de pana acum si pe care mi-l mai vei da.
Cu stima,
Dragos
M-am dus la parcuri auto. Btw, linkul tau din semnatura da eroare.
Linkuri catre siteurile clientilor n-au avut toate http in fata, drept pt. care se duc pe aici: http://www.anunt-auto.ro/parcuri/www.amg.ro. La fel, adresele de email sunt aiurea.
Greseli in anunturi cat incape: "autoturisme de lux NOI SI SECUNDE HAND". Asta stiu ca nu-i treaba ta, dar cred ca clientii scriu cu ochii inchisi -_-
La legaturi (si nu esti primul la care imi pun intrebarea asta): de ce ar dori cineva sa puna un link catre tine, daca nu face un link exchange or something? Exista si alte avantaje in asta (pentru el)?
Nu stiu din ce motiv, pe prima pagina imi fug ochii pe text. Sunt ochelarista. Ori ca ai prea multe tipuri de text, ori e fontul ala prea ingramadit ... Dar nu pot citi un anunt intreg fara sa ma doara ochii.
Deocamdata gata.
Salut
Ma intereseaza cateva sugestii despre site-ul meu anunt-auto.ro .
Momentan am o medie de 1400 vizite/unice/zi ,site-ul este pozitionat in google destul de bine dupa cautarile care ma intereseaza,back link-uri am cateva mii spre el,deci optimizat este cat de cat,dar problema este ce sa-i fac sa mai cresca vizitele....pana in momentul de fata am stiut ce sa fac sa am traficul actual,acum m-am impotmolit,numai stiu ce sa-i fac.
Va rog daca-mi puteti da cateva sfaturi legate de SEO sau nu neaparat,dar sa pot aduce mai mult trafic pe el (exclus publicitate platita).
Va multumesc
@offtopic: Cate site-uri auto ai? :))
@offtopic 4 si 7 domenii numai de auto!:D
@ontopic: Anunt auto in sus si in jos . Trebuia sa continui thread-ul ala, daca tot ai cerut un site review.
Vad ca ati mutat topicul in celalalt vechi,economie de spatiu,sau nu stiu care e problema,dar e ceva foarte aiurea,adica primul topic l-am scris acum cateva luni,cand am facut site-ul vroiam sfaturi pentru site in general,acum vreau sfaturi SEO si ma intereseaza partea de trafic nu design sau functionalitate.
In fine ...ati facut din postul meu o incurcatura nici nu mai stie omu ce sa mai raspunda,daca peste 2 ani mai scriu un topic despre site tot aici il puneti?
De ce nu faceti pentru fiecare utilizator un topic si scrie acolo tot ce-l intereseaza.
frumos forum....buni organizatori...
Va multumesc,numai am nevoie de sfaturile vostre.
BYE,BYE
De obicei se posteaza dupa ultimul post nou.Citat:
In fine ...ati facut din postul meu o incurcatura nici nu mai stie omu ce sa mai raspunda,daca peste 2 ani mai scriu un topic despre site tot aici il puneti?
Tu stii altfel?
Subiectul e acelasi..nu inteleg de ce te deranjeaza ca sint unite toate dupa acelasi subiect.
Acelasi lucru si pe Softpedia.
:O
Ma deranjeaza ca le tot muti daca ar fi fost un nou topic ar fi raspuns mult mai multi te asigur dar asa nu sta nimeni sa citeasca 20 min sa-mi raspunda mie.Dar cred ca tu ai ceva cu mine dar il respect prea mult pe Cristian sa-ti spun vreo "doua vorbe" , e forumul lui si nu ma pot manifesta.
Bye
dragoserv, krumel a avut toate motivele sa uneasca cele 2 topicuri. In primul rand tu ai postat in sectiunea "Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare", dar subiectul propus de tine este incadrat la Studii de caz, iar pentru ca mai era inca odata site-ul tau, a unit cele 2 topicuri.
NU ti-a raspuns mai nimeni pentru ca ori nu a stiut, ori nu a avut timp pentru asta. Si nu jigni persoanele care chiar depun un efort pentru intretinerea si publicarea de informatii noi pe acest forum.
NU ai decat sa fii deranjat. Nu sintem o comunitate care sa presteze servicii de consultanta in domeniul asta.
Tot ce e aici se face din placere, voluntariat, nevoia de a te educa si a discuta cu alti oamenii depre problemele din domeniul asta.
Nu intelegi asta...vb cu Cristian Meze, ti-am mai zis asta si pe Softpedia.
Nu am nimic cu tine. Nu am de ce sa am ceva cu tine. Doar ca daca un Moderator sau un Admin modereaza un topic..trebuie neaparat ca acele persoane sa aibe ceva cu tne. Exista o conspiratie asupra ta.
Cat despre vreo "doua vorbe", asta denota personalitatea ta de 3 lei si mintea ingusta.
Poti sa le zici..sa fie 4 vorbe nu doar 3.
:clap:Citat:
Bye
Cred ca e a 2-a oara cand intru pe seopedia si dau de dragoserv asta care se cearta cu lumea pe forum. Daca placere nu e atunci ce cauti ca nu-mi dau seama? Am impresia ca tot ceea ce doresti de fapt e un small favor (visits) si nimic mai mult din partea seopedia. Si'asa.....nu dai tu 2 bani pe ce zice lumea. Tu sa vezi acolo niste vizite care vin si din partea asta + alte forumuri si ce faci....zici la lume.Citat:
acum m-am impotmolit,numai stiu ce sa-i fac.
Legat de site...e frumusel. Pacat ca e platit in mare parte (daca imi aduc bine aminte acum ceva vreme cereai design original pe acelasi forum) sau in totalitate. Anyways, o mie si ceva pe zi este bine fiind axat pe o singura categorie - vanzari auto.
Nu inteleg... Pacat ca a platit pentru realizarea site-ului?Citat:
Pacat ca e platit in mare parte (daca imi aduc bine aminte acum ceva vreme cereai design original pe acelasi forum) sau in totalitate.
a trecut atata timp .. si as vrea sa zic ca unii oameni sunt foarte neseriosi si tot odata asteapta numai favoruri peste favoruri ...
domnule dragoserv .... mai tii minte ca imi esti dator ??? si cand m-ai sunat la telefon ai inceput sa vb murdar ???? la care se mai adauga ca eram la birou langa clienti foarte importanti ... imi pare nespus de rau ca mi se terminase bateria la telefon ptr a-ti bate obrazul pentru ceea ce ai facut si ce faci ...
epox, problemele private le discutati privat, daca e ceva public, te-a pacalit cu ceva, atunci o spui concret.
astept un semnd de la dragul meu drasoerv .. sa vad daca are degand sa-si plateasca datoria .. daca nu atunci va afla modul in care am fost pacalit daca -i pot spune asa.