suntem pe cale de a lansa oficial www.silkmart.ro
informatiile legate de pachete si la despre noi sunt inca in lucru
sunt interesat de pareri si sugestii legate strict de acest site
ms anticipat
Versiune printabilă
suntem pe cale de a lansa oficial www.silkmart.ro
informatiile legate de pachete si la despre noi sunt inca in lucru
sunt interesat de pareri si sugestii legate strict de acest site
ms anticipat
La prima vedere, eu as incerca sa elimin icon-urile de pe prima pagina care au fondul transparent, nu se leaga de celelalte, arata rau si strica destul de mult prima impresie. Vorbesc de cele de genul http://www.silkmart.ro/images/icons/addedit.png
alea da se modifica, sunt puse doar de testare
Este o eroare la butonul "Magazinul Tau" din meniu. Background-ul este intrerupt la un moment dat, se observa diferenta cand te duci cu mouse-ul pe buton.
Parca ar trebui header log-ul sa fie putin mai mare - si intr-adevar e o problema cu background image-ul de la "Magazinul Tau".
Arata bine site-ul.
La linkurile de sus, pune link pe tot butonul, nu doar pe text. Fa din clasa pentru li a display:block in css.
As mai schimba borderul la input si textarea de la pasul 2 cu 1 px si la erori as schimba opacitatea la bg sa se vada mai bine ce e in spate, e prea alb.
In rest arata bine. Ai putea sa mai lucrezi un pic bg-ul icon-urilor.
ms la toti, am sa tin cont de cele spune si sa iau masuri
din puctul vostru de vedere , este destul de usor pt orice vizitator sa-si configureze un magazin online de pe acest site ?
Nu este foarte usor. Lipsesc butoane de genul select / deselect all.
Nu inteleg de ce pe unele etichete (cele gri) scrie deselecteaza iar pe cele verzi selecteaza.
Ce se intampla dupa ce imi configurez magazinul? Este gata? il pot utiliza.
Lipseste versiunea demonstrativa. Sau nu am gasit-o.
Buna
Am sa incep cu sfarsitul; versiune demonstrativa nu este, lucrarile se pot vedea la portofoliu
Dupa ce clientul isi selecteaza modulele pentru magazin si alte informatii legata de design, se trimite cererea la noi pe email
Dupa cum se poata vedea vor fi 3 pachete predefinite pentru magazine online, la care se pot adauga sau scoate anumite functii ( module ) cu ajutorul butoanelor selecteaza sau deselecteaza.
E normal sa lipseasca butonul deselect all, pt ca atunci nu iti mai doresti nici o functie la magazinul respectiv. Aici clientul isi va putea definii foarte clar functionalilatea de care are nevoie pentru magazinul dorit.
Pentru prima data nu multa lume isi doreste parte de inregistrare user, plata online sau comenturi la produse pentru magazinul lui.
Alte pareri , sugestii sau critici ?