are cineva o explicatie pt asta ?
eu inca nu am gasit nimic, iar problema continua
am nevoie numai de sfaturi bune, nu cumentarii inafara subiectului
ms mult
Versiune printabilă
are cineva o explicatie pt asta ?
eu inca nu am gasit nimic, iar problema continua
am nevoie numai de sfaturi bune, nu cumentarii inafara subiectului
ms mult
pai cu siguranta ai fost 'hacherit', altfel cum sa ajunga asa ceva in cache. Probabil nu a vrut sa-ti faca prea mult rau, si doar a cautat o sursa de link-uri. Un mic search dupa link-ul din site poate te va ajuta. Nu considera parola de ftp neaparat sparta, gandeste-te ca poate fie ai vulnerabilitati in script, fie vreun troian de ftp . Dar poti verifica totusi brute force-u din log-ul serverului. Daca exista, nu ai codul safe, daca e sters, inseamna ca a fost manual deleted, deci ai fost hacher-it
nu a fost nimic editat , modifica, sau sters si nici un fisier strain mie prezent pe server
noi verificam zilnic de cateva ori siteul pt a prevenii unele probleme si niciodata nu era nimic altceava decat site-ul nostru
inca nici google nu a reindexat desii am dus ceva link-uri din blog-uri si articole, sa vad ce se intampla pe urma
parolele la ftp sunt schimbate saptamanal ( generate din cpanel )
te-ai gandit ca poate a fost vreun cloaking facut de vreun pui de hacker? daca spui ca nu ai vazut nimic ciudat pe site, poate a vrut sa fie hidden si a cautat numa link spre site, el fiind interesat numai de google
pagina si-a revenit ok si in google
ms la toti si pentru comenturile de pe blog
spor la toata lumea