O sa fac template curand sa vina bine cu siteul.
altceva ?
Versiune printabilă
O sa fac template curand sa vina bine cu siteul.
altceva ?
Am mai adaugat o categorie cu jocuri,o sa apara mult mai multe jocuri cu cat creste traficul . stay tunned :D
De ce iti asumi drepturile de copyright? Tema este piratata.
Si am o intrebare.Tu creezi useri virtuali?La forum ma refer...
Ai licenta pe tema de la rockettheme? Daca le dau un mail si nu ai licenta ce zici ca se intampla? Eu stiu ca am platit banutii pe membership EXACT pentru tema asta si chiar nu-mi place cand se trezesc destepti care cred ca totul e moka pe net si nu valorifica deloc munca oamenilor.
versiunea 2 .
multe optiuni au aparut printre care :
- Integrare 100% cu siteul al forumului
- Design nou la forum
- Design nou la site
- Cautare avansata
- Conectare cu facebook
- Updateuri twitter in profil
- Bara asemanatoare cu cea de la facebook in footerul paginii.
- Videoclipuri complet integrate
si mai sunt mai multe , nu am timp sa le enumar...
Astept opinii ;)
care are de gand sa comenteze ceva de useri virtuali sau altele , il rog sa se abtina, toti userii sunt 100% reali , toate posturile sunt facute de 100% useri reali
MEMBRI PUTINI,DAR FIDELI !
in curand o sa ma ocup si de o promovare intensa al siteului , sa-i ridic traficul.
FinalDestiny eu te-as bana numai pentru impertinenta, nesimtire, furt, manelizarea popualtiei (pe bune ca e cea mai grava) si inca 5 pe langa daca ma mai gandesc.
Stii ca faci ceva de rahat, pentru manelisti cu ciordeli ieftine, taci acolo si nu-l afisa oamenilor care stiu cate ceva.
Te-ai facut de tot rahatul .
Ce-ai frate,ai mancat ceva stricat ? Ce furt ma? Ce nesimtire ? Ce impertinenta? A dat gripa porcina-n tine ? Ce manelizare frate ? Daca un membru pune un videoclip cu manele ce vrei?Sa-l banez? Youtube are milioane de videoclipuri cu manele , ala ce mai e ?
Te rog sa-ti masori cuvintele , eu doar am cerut un review , ai inteles?
nu, nu am inteles :)
Vlad, pai ce a furat? Ca nu m-am prins dar recunosc ca n-am stat prea mult pe site. Nu vreau sa il apar cumva pe Finaldestiny, mai ales ca are un limbaj urat in loc sa se apere elegant... dar doar intreb.
Cat despre manelizare... valorile romanilor sunt promovate la televizor, si cata vreme antena 1, pro tv sau alte televiziuni mari promoveaza non-valori asta se va cauta pe internet. Degeaba pui tu Mozart si Beethoven pe site, daca nimeni nu il cauta. Daca vrei sa te bati cu asta, mai bine faci altceva, iar daca vrei sa faci ceva bani de pe urma lor, le dai oamenilor ce cer :)
E ca la firmele care duc gunoiul. Altii fac " :sick: " cand aud de gunoi, in timp ce altii fac bani de pe urma lui :) Fiecare nisa trebuie acoperita de cineva, nu ? :))