Design excelent! placut ochiului .
Idee Geniala...nu stiu daca e originala dar e destul de interesanta sper sa ai succes cu el
Design excelent! placut ochiului .
Idee Geniala...nu stiu daca e originala dar e destul de interesanta sper sa ai succes cu el
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Softuri de evidenta a banilor sunt de pe vremea windows 3.1, la noi se pare c-am fost primul anul trecut cand am facut prima versiune.
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
La fel ca Nic, prefer varianta Desktop.. asa ca ar fi bine sa investesti 30 de zile de programare si sa scoti varianta Desktop. Mie mi se pare incomoda varianta online, asta si poate datorita faptului ca in 10 ani nu am intalnit inca un site pe care sa nu-l.. pot "descifra".
Si in plus in varianta Desktop, poate si Crash sa treaca si spagile![]()
Teoretic se poate face dar ce faci daca se buseste hardul, daca pleci fara calculator ?
Bine, si serverul pana la urma tot un calculator e si poate sa ia foc, dar acolo se fac backupuri mult mai des deci informatiile sunt mai in siguranta.
Cand ai spus ca nu l-ai "descifrat" la ce te-ai referit? Nu ti-ai dat seama ce face? N-ai gasit butoanele pentru operatii.. ?
Asta cu "busitul hardului" mi se pare un motiv pueril. Poti face varianta desktop care salveaza informatiile pe server, sau pe hard.
Nu vreau sa ma gandesc ce am facut cu bani la Craciun pentru ca atunci cand i-am dat pe ceva eram constient ce cumpar, de ce m-as uita acum la o lista cu ce am cumparat atunci, sa regret ca am dat 22 lei pe caldabosi?
Cum ti-am zis, site-ul nu are rost, si peste un an va fi in aceasi loc ca acum, in negura necunoscutului.
Ai mai spus ca nu vrei sa scoti bani din el, foarte rau, stai prost si cu administrare/planificare/management/viziune.![]()
Cand faci ceva vrei sa scoti si niste bani, a face pe bunul samaritean nu tine mult.
@mr. profesor: manca seminte in continuare si shhh.com
fara buni samariteni probabil acum am fi ramas tot la stadiul de homo sapiens
ma rog, nu trebuie sa tina toti cu Steaua acum doar ca asa vrea Becali
ca sa terminam cu subiectul asta sa zicem ca mycash-ul e un fel de gmail, serviciu pe care google isi permite sa-l tina gratis, banii venind pe alte cai (adwords de ex.)
Stiam de prima versiune inca de cand a fost lansata, dar acum arata mult mai bine. Succes cu el!![]()
In sfarsit o idee noua in .ro, n-am mai vazut demult una
Arata foarte bine, nu m-am inregistrat deocamdata, dar cine stie...
Cat despre partea cu:
Da, chiar pare greu de crezutPoate pare greu de crezut insa nu ma astept la nicio monetizare.
Mult succes in continuare !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)