Rabdare.Poate pare greu de crezut insa nu ma astept la nicio monetizare. E un site facut pentru oameni.
Am vazut pe afara asemenea site-uri care merg bine.
Rabdare.Poate pare greu de crezut insa nu ma astept la nicio monetizare. E un site facut pentru oameni.
Am vazut pe afara asemenea site-uri care merg bine.
Arata destul de bine. Spor!
Stiu foarte bine, de ce crezi ca suntem dotati din fabrica cu creier? sa mai si stocam date in el!
DOH!
Poate te adresezi la aia care merg la jocurile paraolimpice, care nu pot sa tine minte.
Si hai sa ne gandim la ceva, pur si simplu nu poti sa ti evidenta la tot pentru ca tot timpu chelui ceva si nu ai timp sau uiti sa updatezi o asa zisa lista, stiu foarte bine din proprie experieta.
Acuma ca esti fomist si ti la fiecare leu e altceva.
Ultima modificare făcută de Mihai Gianu; 26th March 2009 la 17:59.
Sa nu fim rai, aplicatia poate fi utila celor care vor sa-si tina evidenta cheltuielilor, sau doresc sa faca economii.![]()
Poate unii nu sunt pe salariu si primesc bani din mai multe surse in zile diferite.
In alta ordine de idei, siteul e frumusel, dar l-as folosi numai ca aplicatie desktop (exista ceva asemanator pentru desktop?-exceptand excel). Asa, pe serverul lor, nu ma simt in largul meu.
Toti avem creier si suntem oameni destepti insa incearca sa te gandesti la cat ai cheltuit in preajma Craciunului. Iti mai aduci aminte? Si daca da, cat pe mancare, cat pe cadouri ..
Niciun site din lumea asta nu e facut pentru a inlocui gandirea si constiinta ci doar pentru a usura anumite activitati.
Poti face acelasi lucru in mare si uitandu-te pe un extras de cont. Fiecare hotaraste.
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Creierul trebuie sa il si folosesti, spre exemplu pentru tine sa inveti limba romana ca ai o gramada de greseli intr-un singur post de ma doare capul.
O lista ca asta ai nevoie ca de aer indiferent de suma care o castigi, asta inseamna managementul banilor, un lucru atat de important ca nu inteleg de ce nu se invata si in scoala.
Ca tu nu esti in stare sa o updatezi e problema ta, dar nu generaliza. Majoritatea de aici sunt mult peste capacitatile tale.
Tu chiar crezi ca ai umor sa jignesti aiurea autorul acestui post ? E retorica intrebarea, cauta pe google sa vezi ce inseamna.
citeam pe aici, n-am mai citit de multa vreme. mycash.ro este un site pe care-l asteptam sa se deschida de foarte mult timp. de ce? pentru ca eu personal chiar aveam nevoie de un "caiet de cheltuieli" in varianta eletronica, tocmai din prisma faptului ca petrec mult timp la calculator. am avut candva si o idee asemenatoare de site, care din pacate nu s-a materializat.
cum tot faceam research, am gasit un site din state, mint.com, care dupa parerea mea e un fel de SF daca te-ai gandi vreodata ca l-ar folosi romanii. de ce? pentru ca romanasii nostrii sunt sceptici, pentru ca asta a fost mentalitatea cu care am crescut, sa ne ascundem, sa vorbim in soapta si sa numaram banii cu patura in cap... ca cine stie, poate vecinu' de la doi e turnator la circa din cartier.
anyway, ca sa nu deviez de la subiect... mint.com are contracte cu cele mai tari banci din america si o data ce ti-ai activat un cont la mint.com si-ti atasezi la el contul bancar, iti sunt importate in timp real toate tranzactiile din ultimele x luni si in mai putin de 5 minute, poti vedea (statistic vorbind) pe ce ti s-au dus banii. e inutil sa ma apuc sa descriu mint.com, sunt convins ca cei interesati vor cauta sa vada despre ce e vorba.
mycash.ro este la inceput, are chiar chestiile de baza, incasari si plati, dar sunt convins ca s-ar putea face mult mai mult cu el. ideea e ca oamenii sa fie deschisi la asa ceva. eu unul cel putin il gasessc foarte util si chiar intentionez sa-l folosesc in viitor. sunt profund dezamagit de reactiile unora, chiar nu ma asteptam, dar acum imi dau seama ca indiferent ca dam la strung sau ca butonam macbook air, mentalitatea e cam aceeasi.
iti faci griji de confidentialitate, de parca zici ca invarti miliarde de lei si ti-e frica sa nu te toarne fiscul in urma informatiilor pe care le pui pe mycash.ro .. ei bine, newsflash!!! ai bonus card? cora, selgros, mol, sensiblu, hollywood multiplex, cate si mai cate... gandeste-te ce informatii strang aia. stie SRI-ul la orice ora, ce hartie igienica folosesti, cate paini mananci pe saptamana, cate prezervative ti-ai cumparat in ultimele 6 luni, daca ai avut dureri de cap si ti-ai cumparat aspirina, sau daca te-ai dus cu iubita la film.
pana la urma, nu cu cred ca o sa scrie careva dintre noi:
1. banii din tranzactia cu droguri = 20000 euro
2. platit spaga la politia capitalei = 35000 euro
am dreptate sau nu?
keep dreaming...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)