Sa ne mai faci cate un update ..sa vedem cum stai cu website-ul :)
Versiune printabilă
Sa ne mai faci cate un update ..sa vedem cum stai cu website-ul :)
Salutare.
Nici nu stiu cum sa va spun.Sunt tare necajita.Tipul care ma ajutat pana acum cu siteul se pare ca nu mai are timp sau chef de alte batai de cap si ne-a lasat balta.In momentul asta sunt in cautare de o persoana care sa ma ajute sa mai fac ceva modificari la site,contra cost sau stiu eu...schimb de baner,link (orice) ca stiu ca mai nimik nu vine gratuit.
Am multe idei pt site,l-as vrea mai animat,am adaugat si un forum pe care incerc sa pun cat mai multe articole interesante.Am impresia ca vizitatorii sunt mai mult motoare de cautare decat clienti.
Nu de mult am fost si atacati de un HAKER care a pus pe prima pagina niste imagini puri si simplu oribile.
Sa va mai zic?
Cred ca mai rau de atat nu se poate.
Am recitit aici pe forum si la cerneala refill am pus doar cate un singur Key word , sa vedem poate asa va fii mai bine.
Nu am insistat pana acum cu modificarile deoarece nu consideram ca este necesar,insa acum va fii necesar,am inceput colaborarea cu noi firme straine si vreau multe modificari la site.
Daca sunteti dispusi sa ma ajutati va rog sa-mi spuneti.Am nevoie de cineva care sa-mi poata face unele modificari,inserari banere.....si stiu eu ce-mi mai trece prin cap......dar tot legat de site :p .
Merci mult de tot si va doresc o zi buna.