Dar din ce? ]Citat:
Postat în original de dary5ro @ Feb 18 2006, 02:14 AM) [post=10467
eu in jur de 200 e, dar nu din publicitate :)
[/QUOTE]
Dar din ce? daca se poate bineinteles...
Versiune printabilă
Dar din ce? ]Citat:
Postat în original de dary5ro @ Feb 18 2006, 02:14 AM) [post=10467
eu in jur de 200 e, dar nu din publicitate :)
[/QUOTE]
Dar din ce? daca se poate bineinteles...
In ordine descrescatoare:
1. Adsense
2. Imedia
3. SMS - de pe urma anunturilor evidentiate de pe Anunturi Auto si Anunturi MOTO
4. Publicitate cu diversi
5. SMS ringtones
6. Neogen
7. MusicMall.ro
]Citat:
Postat în original de misu @ Feb 17 2006, 11:48 AM) [post=10414
mai pune niste optiuni:
0
sub 5 euro
sub 10
sub 30
sub 50
asa pot vota si eu :)
[/QUOTE]
Sunt necesare aceste optiuni.
Ati pus doar "peste 2000 Euro" ...
Optiuni mai sus nu... Eu vreu sa dau suma exacta, si peste 2000 nu ma satisface, ca e departe de suma reala.
Personal sunt foarte multumit de vechiul sistem Neogen, restul sistemelor, internationale sau cele cpa, cps, lasa de dorit . Sa spunem castigurile sunt in asa fel in cat imi permit intretinerea , toate cheltuielile cu site-urile si nu in ultimul rand dezvoltarea.
Succes tuturor . ( castigurile au scazut consiedrabil fata de acum un an ) ( euro avea alta putere si dolarul inseamna ceva )
eu castig deocamdata destul de putin.....dar...domeniul in care am site-ul are potential ff mare....vom vedea ce va fi in viitor...
Astept un maret cec de 450 RON - pe care oricum o sa il impart persoanelor care m-au ajutat. Mai mult castigam daca spalam parbrizele intr-o intersectie. Totusi... configurarea serverelor pe care le folosesc, noptile pe care le-am pierdut citind log-uri, corectarea problemelor de securitate - apoi celalalte nopti nedormite din cauza ca in timp ce corectam ceva distrugeam altceva sunt priceless.
In principiu perioada asta este una de acumulate atat pentru micii "mesteri web" cat si pentru utilizatori. Banii vor veni si ei.... sper :D
eu nu castig nimic pentru ca astept de o luna jumate aproape aprobarea contului adsense :)
@cristian mezei : $5.000 ? sau cat castigi ^^ ai putea sa ne arati siteurile tale?
Cred ca autorul a procedat corect. Ar fi trebuit doar sa puna si optiunea peste 2000.
Fiind o intrebare cu o singura optiune distributia rezultatelor este gaussiana.
Daca dl Mezei cistiga lunar exact 7777 euro nu este relevant pentru distributie daca 95% din repondenti au cistiguri in zona 100-1900 euro
- Daca initiatorul dorea ca rezultatele din studiu sa dea o proiectie longitudinala atunci punea intrebari deschise cu casuta de dialog de completare a cifrelor din care sa rezulte proportionalitatea cistigurilor.
- Daca autorul va constata ca numarul celor care cistiga peste 2000 euro din site-ul lor este semnificativ atunci obligatoriu va reface pollul in consecinta.
Atunci va fi utila evolutia in marja de eroare:CL radical pxq/n x radical din N-n/N-1 unde
CL este valoarea normalizata asociata cu nivelul de incredere de 95% pentru estimare (1.96) p este probabilitatea iar q este reciproca lui p (1-p) iar N si n sunt numarul webmasterilor din Romania si respectiv marimea esantionului din Seopedia care accepta sa raspunda.