meniul din stanga face toti banii :) layout-ul e dragut dar s-ar mai putea aduce ceva imbunatatiri - de ex mie nu-mi plac "ROPS" - icoanele alea de la categoriile forumului, le-as inlocui cu icoanele de la PSD-uri.
Versiune printabilă
meniul din stanga face toti banii :) layout-ul e dragut dar s-ar mai putea aduce ceva imbunatatiri - de ex mie nu-mi plac "ROPS" - icoanele alea de la categoriile forumului, le-as inlocui cu icoanele de la PSD-uri.
ceea ce ai putea sa mai faci este sa pui o traducere in romana. am inceput sa am o fobie pentru site-urile din ro cu language in engleza.
de ce doar meniul din stanga face toti banii :))? Acolo de fapt si de drept nici nu e menu, in dreapta e menul propriu zis pt a naviga.
Deci designul e super !
Hmm, trebuie gandit ceva pt goluri, nu neaparat reclama :-?...
@Mihai
Este traducere in romana :). Vezi in footerul paginii in stanga copyrightului.
Dar, trebuie gasit ceva pt. goluri, dar nu stiu ce.
Am vazut pe unele site-uri ca foloseau un javascript (cred) si iti "coborau" meniul in timp ce scrolai, astfel incat sa ramana tot timpul pe ecran, chiar si cand te duci in jos pe pagina. In acest caz reclama de la adsense ar tb sa iasa din calcul. Nu stiu cum se face, si cat ti-ar fi de usor de implementat. Ia-o ca pe o sugestie.
Nici mie nu-mi place. Ma enerveaza treaba aia. Si chestia aia nu e considerata un iframe? Nu sunt sigur. Stiu ca google nu agreeaza iframeurile.
Ar mai fi in stanga, sa pun bannere de pe adobe.com ca sa cumpere lumea Photoshop sau de pe CJ.
Problema e ca, uneori e mai scurt, alteori e mai lung sidebarul, si implicit locul gol, in functie de cate threaduri sunt in sectiunea respectiva, si decat sa ai un sidebar mai lung decat pagina, mai bine il lasi asa scurt, parerea mea.
@Prometeu, nu sunt iframe-uri. Din cate stiu eu, nu ca nu le agrea google, ci le considera pagini separate, ceea ce si sunt de fapt, si risti sa iti indexeze doar inframe-ul ala, nu toata pagina. Cel putin asa citisem pe undeva.
Arata bine designul,e ok pentru un forum