Postat în original de Quatze @ Feb 9 2006, 01:13 AM) [post=9922
Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Iskander asta e ultimul meu post in care dezbat problema "seductiei" cu tine.
Din pacate ... tot ce ai vazut tu in siteul meu a fost NLP. Imi pare rau pt tine...NLP sucks...din punctul meu de vedere..este doar o carja pentru cei care il folosesc. Siteul e unul de seductie nu de psihologie sau programare neurolingvistica..si oricat ai asculta Bandler tot degeaba.
Revenind la Seductie... Daca tie iti placea perioada cand erai virgin si nebagat in seama asta nu discutam. Dar momentele cand nu ai mai avut o tipa de cateva luni bune si ai dormit numai cu mana ta?
Intreaba un adolescent care e lucrul la care se gandeste cel mai des si vei vedea ca raspunsul nu e SEO, NLP, Jocuri, fotbal..ci femei si sex. Chiar si tu te gandesti foarte des la asta, nu-i asa?
Acum...nu orice barbat are parte de femeia pe care si-o doreste . Si asta din mai multe motive : nesiguranta, atitudine de looser, aspectul fizic, banii, statutul social...etc.
Cum era cand in facultate sau in liceu cele mai bune tipe erau luate de altii si tu stateai pe bara si le visai? Sau cum e sa fii de partea cealalta a baricadei. Sa ai tipele cele mai bune oriunde mergi si sa razi de fraierii care compun serenade? Din fericire pentru mine am trait ambele ipostaze ca sa imi dau seama ca Prima...nu e pentru mine. Dar fiecare cu ce isi doreste...
Si acum...ArtaSeductiei.ro.... ce vrea sa fie siteul asta...locul unde inveti sa renunti la prostiile pe care le-ai invatat de mic copil ca fiind necesare pentru a avea femei...(cadouri, flori, telefoane...etc) si exersarea aptitudinilor de barbat care CUCERESTE femei. Da..astea se invata. Si nu zic din auzite ci numai din ce am facut pe pielea mea. Eu si altii ! Nu sunt teorii clocite la gura sobei ci lucruri testate "in the fieild"..pe strada, in cluburi, la evenimente..peste tot unde sunt femei. Iar realitatea e mai dura decat ce se scrie pe siteurile cu LOVE. ..
De ce ? Pentru ca cei mai multi barbati traiesc in societatea barbatilor condusi de femei. Nu au curajul sa ceara ce vor. Nu au curajul sa dea papucii . Nu au curajul sa fie sinceri atunci cand inseala. Nu au curajul sa spuna unei tipe pe care o duc la restaurant si ii platesc consumatia..iar apoi o conduc acasa cu BMW..; hey ...putem trece mai repde la partea cu sexul?! ..sau daca tu faci asta ..Iskander..bine ai venit.!
Iar faza...cu virginul care nu mai e virgin cu bani..! ... se intampla asa : va fi un virgin care isi va lua tzeapa de la prima tipa ..si cu care va cheltui si banii.
Nu sunt sponsorul unei femei...: Sunt iubitul, amantul, demonul, si ex-ul ei!
Nu vreau reply pe tema acestui post.