Sa n-aveti impresia ca Facebook sta deoparte. Face.com a fost cumparat de Facebook (ieri) pentru suma de... nespecificata. Oricum, zvonurile spun ca valoarea sa s-ar fi ridicat la 10 milioane de euro.
Detalii (chiar de la sursa) aici.
Versiune printabilă
Sa n-aveti impresia ca Facebook sta deoparte. Face.com a fost cumparat de Facebook (ieri) pentru suma de... nespecificata. Oricum, zvonurile spun ca valoarea sa s-ar fi ridicat la 10 milioane de euro.
Detalii (chiar de la sursa) aici.
Hehe, daca era liber, cred ca luau si book.com. Ca sa fie tot tacamul complet :)
Pe site-urile noastre de stiri circula vorba ca tranzactia a fost intre 80-100 milioane dolari, nicidecum 10 mil :) .. acum pe cine mai crezi? :)
Apai io zic ce-am citit/auzit :). Zvonurile niciodata nu coincid :))
Eu ma gandesc asa, ce utilitate poate avea unul de la CIA daca vrea sa gaseasca pe x-ulescu.Uplodeaza o poza cu X si prietenii lui , foloseste platforma de la face.com si hopa ce cool e o asemenea putere.(Sa nu credeti ca facebook nu toarna informatii cu galeata despre utilizatorii ei la institutiile din SUA)
Datele financiare ale tranzactiei (in update), via cineva care le are cu domeniul :-)
:) bani sa afiseze ultimii vizitatori nu au?
Sau poate putem avea surprize (prea) mari?
Lumile se viruseaza in veselie pana atunci cu zeci de aplicatii ciudate care promit sa iti spuna cine te-a vizitat...
Ce informatii sa ofere Facebook catre institutiile din SUA? Numarul de telefon si numele complet mi-l poti gasi in multe alte surse, nu inteleg ce alte informatii ai putea afla tu despre mine pe facebook. Imi vezi moaca, nr de telefon, vezi cand am fost activ si ii poti transmite iubitei ca n-am fost plecat in delegatie asa cum i-am spus. Altceva?