Am fost si eu interesat oarecum de subiect acum cateva luni dar am lasat in aer proiectul pentru moment. Te poti uita pe okazii, de exemplu, pentru a vedea daca anumite produse sunt vandabile / cati le vizualizeaza etc.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Hmm, nu prea au cautare neavand un numar mare de vizualizari. Pot contacta diverse firme brandabile de fashion din RO? Exista posibilitatea ca acestea sa se implice in cumpararea produselor, ca mai apoi sa le adauge adaous si sa le puna spre comercializare?
Desi am citit ca vrei sa-ti faci un magazin virtual ma gandesc ca daca este cazul si de produse deosebite poate te ajuta siteul de mai jos (transportul produselor nu ridica prea mult pretulsi hand made vad ca este cuvantul de baza acolo):
Etsy - Your place to buy and sell all things handmade, vintage, and supplies
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Vin si eu cu 2 forumuri utile:
Clubul piticilor indemanatici - Lucru de mana
Lucru de mana
eu zic sa testezi totusi interesul si potentialul unei astfel de afaceri pe okazii sau un site prezentare wordpress + putin adwords. seteaza un buget de inceput si da drumul la test inainte de a te arunca in platforme si altele.
p.s. nu poti sa intri intr-o retea de afiliere daca nu ai srl sau pfa. cel putin sigur nu in 2parale. costurile sunt destul de mari sa-ti permiti asa ceva
Eram prins cu altceva cand ti-am raspuns initial si imi scapase.
Pe "crosetate/tricotate" e ceva trafic semnificativ si relevant in mod constant.
Sa-mi lasi o adresa de email pe care sa-ti trimit un extras cu dinamica pe aceste expresii.
Nota: sunt cautari, asta nu inseamna ca sunt si vanzari. Poate oamenii vor doar sa se inspire si sa-si faca acasa. Adica in mod constant am gasit si "modele+ expresia" si prea rar in combinatie cu "magazin".
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Si ce imi recomandati pentru inceput? Sa creez un site bazat pe wordpress cu pluginurile necesare pentru shop, iar apoi dupa cateva teste si daca totul functioneaza bine sa fac un upgrade la o noua platforma?
Poti merge pe WordPress in continuare, nu ai ditamai magazinul ca sa ai platforma specializata si WordPress se descurca destul de bine pentru site-uri mici - medii.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)