Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Search Engine Optimization Tips 2011 (Fall Edition)

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

As propune totusi sa facem un topic cu ultimele noutati in materie de seo, daca pe site tot avem foarte multi experti cu siguranta pentru incepatori ar fi un pas foarte mare ! Astept totusi niste pareri chiar daca acest post este OFFTOPIC !

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    nu toata lumea stie atat de multe despre seo ca tine sau multi altii de aici, nu zic in sens aiurea, dar intotdeauna vor exista incepatori sau persoane dornice sa mai afle o alta parere, sa se documenteze in plus. Poate unii au uitat unele lucruri, au facut o recapitulare acum, stiu eu. In plus e gratuit ebookul, nu te poti astepta la mari dezvaluiri. Merge treaba cu calul si cu darul aici, pretentii pe masura pretului.
    Cred ca nu vrei sa intelegi, ai deschis topic numit "Search Engine Optimization Tips 2011 (Fall Edition)". Te am rugat sa ne spui si nou, care sunt tips-urile din acest pdf, asa gen "fall 2011" ca si tendinte, din moment ce ai considerat necesar sa ni-l impartasesti. Sau care sunt micile dezvaluri ca sa te parafrazez.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Ala era titlul sub care a fost publicat ebookul ca l-au gasit unii util, bine, ca altii nu, imi pare rau. Nu am sustinut ca e grozav, dar sustin ca e mai bun decat nimic. Am inteles ce spui, nu ai gasit ultimele tendinte seo in ebook iar eu ti-am argumentat indirect ca altii l-au gasit util, si asta e bine, ma bucura.
    Pe de alta parte poate ca e mai bine ca sa incetez orice contrubutie direct pe Seopedia. Poate pe viitor le voi publica pe un blog sau altceva separat si gata ca sa nu mai existe nemultumiti ca postez rahaturi, ca e blackhat sau mai stiu eu ce. Asa o sa impac pe toata lumea, nu ma lamentez, m-am gandit de-o vreme incoace.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Cred ca nu vrei sa intelegi, ai deschis topic numit "Search Engine Optimization Tips 2011 (Fall Edition)". Te am rugat sa ne spui si nou, care sunt tips-urile din acest pdf, asa gen "fall 2011" ca si tendinte, din moment ce ai considerat necesar sa ni-l impartasesti. Sau care sunt micile dezvaluri ca sa te parafrazez.
    Asta cu fall edition, suna asa a "Vara manelelor", "Toamna manelelor", etc...

100R, e ok ca te-ai gandit si ai pus linkul aici. Kidu vrea sa spuna ca tips-urile din toamna 2011 sunt aceleasi ca si cele din vara 2010 sau primavara 2009... Adica nu e nimic nou.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

It's a myth that SEO is changing rapidly. 90% of SEO is same today as 5 years ago.
    Sursa.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Octora - RSS Search Engine
    De vladimir în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th December 2006, 14:35
  2. Visual search engine
    De miller în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th December 2006, 17:23
  3. Search Engine Commercials
    De Krumel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2