As propune totusi sa facem un topic cu ultimele noutati in materie de seo, daca pe site tot avem foarte multi experti cu siguranta pentru incepatori ar fi un pas foarte mare ! Astept totusi niste pareri chiar daca acest post este OFFTOPIC !
As propune totusi sa facem un topic cu ultimele noutati in materie de seo, daca pe site tot avem foarte multi experti cu siguranta pentru incepatori ar fi un pas foarte mare ! Astept totusi niste pareri chiar daca acest post este OFFTOPIC !
Cred ca nu vrei sa intelegi, ai deschis topic numit "Search Engine Optimization Tips 2011 (Fall Edition)". Te am rugat sa ne spui si nou, care sunt tips-urile din acest pdf, asa gen "fall 2011" ca si tendinte, din moment ce ai considerat necesar sa ni-l impartasesti. Sau care sunt micile dezvaluri ca sa te parafrazez.
Ala era titlul sub care a fost publicat ebookul ca l-au gasit unii util, bine, ca altii nu, imi pare rau. Nu am sustinut ca e grozav, dar sustin ca e mai bun decat nimic. Am inteles ce spui, nu ai gasit ultimele tendinte seo in ebook iar eu ti-am argumentat indirect ca altii l-au gasit util, si asta e bine, ma bucura.
Pe de alta parte poate ca e mai bine ca sa incetez orice contrubutie direct pe Seopedia. Poate pe viitor le voi publica pe un blog sau altceva separat si gata ca sa nu mai existe nemultumiti ca postez rahaturi, ca e blackhat sau mai stiu eu ce. Asa o sa impac pe toata lumea, nu ma lamentez, m-am gandit de-o vreme incoace.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)