-
Alternative Adsense
Salut,
Sunt destul de multi care intra pe aici si cauta alternative la adsense, mai ales dupa noul val de site-uri banate de la 1 aprilie :P. Ma gandeam sa postam aici eventuale alternative de monetizare a site-urilor si experientele fiecaruia legate de ele.
- bursadereclama.ro : din cate stiu, au f putini advertiseri
- etarget.ro ?
- regii locale de publicitate ?
cam atat stiu..
-
-
Salut, noul val de site-uri banate de 1 Aprilie ? Nu inteleg faza asta. Ideea e ca alternativa pentru Adsense, nu cred ca exista. Este cel mai sigur si cel ce plateste si cel mai bine (asta find vorba doar de site-uri de genul).
Ps. Cum se face ca eu am vre-o 5-6 site-uri pe care afisez adsense si cu unele poate si incalc putin tos-ul, nu mult, poate sunt asezate prost, poate am un soft care intre timp a devenit premium iar eu il ofer gratis si n-am avut inca probleme cu adsense ? Ma rog, val de "Banari" din partea lor o sa existe mereu, mereu intre site-urile care nu respecta tos-ul.
Ps2. Daca google face curatenie cu update-urile lui atunci adsense de ce sa nu faca ?
-
nu a zis nimeni ca nu e normal sa nu faca si adsense curatenie, e f corect. dar cei care au avut ghinionul sa fie verificati si sa le fie banate unele siteuri pot sa isi dea cu parerea aici legat de eventualele alternative. intre timp am gasit si un tabel pe forum cu ditamai lista de alternative, astept insa pareri si experiente din partea celor care le-au incercat.
ps: nu stiu cum se face ca nu ai avut probleme. congrats.
-
@tosin, las ca or sa te loveasca ei cand ti-o fi lumea mai draga :)
-
singura cat de cat alternativa la adsense e 2parale ... dar trebuie sa ai si noroc sa prinzi ceva care se potriveste pentru target-ul tau.
asa cu bursadereclama.ro si neogen merge foarte prost. Parca bursadereclama.ro in ultimul timp creste dar neogen-ul scade vertiginos.
Reclame proaste si foarte proste cu un crt de 0.03 - 0.04 % fabulos de prost.
Etarget am incercat ceva ani in urma neseriosi fara bannere etc. nu stiu cum sunt acuma :D .
Problema e ca atat timp cat nu merge nimic in tara nici in advertising nu o sa se bage bani.
-
Adsense e cea mai buna alegere. Ca nu mai accepta asa usor siteuri cu continut copiat, foarte bine face, la ce bun sa incurajam asa ceva?
2Parale e la fel de bun pt publisheri profesionisti care stiu ce si cum sa promoveze...
Restul platesc slab tocmai pt ca accepta ceea ce tinde sa excluda adsense, siteuri de slaba calitate la care nu se merita platit mult pe click!
Pana la urma se pare ca si pe net e la fel ca peste tot, se plateste doar munca si valoarea.
-
DA, Etarget inca sunt de doi bani, reclame putine si proaste, iar de platit...f.f.putin.
-
ce parere aveti de coozila?a folosit cineva?
-
Mugurel: pentru ce nisa te-ar interesa? Daca site-ul tau este in romana e bine sa respecti tos-ul, pentru ro nu cred ca este alternativa la google, toti platesc slab.