-
h i t 1 0 - spam
Daca are 3500 de vizitatori ce mai conteaza 1 site amarat?
INSCRIE-TI SITEUL GRATIS INTR-UN DIRECTOR WEB OPTIMIZAT CU PESTE 3500 VIZITATORI UNICI / ZI
Buna ziua,
Ma numesc Militaru George si sunt webmasterul directorului web www. Hit10 .ro , site cu peste 3500 VIZITATORI UNICI / ZI, conform Trafic.ro , un punct de reper in PROMOVAREA ONLINE din Romania. Va scriu acest email pentru a va invita sa va inscrieti site-ul firmei dvs. , www. xxxxxxx-xxxxxxxx. ro, in directorul Hit10.ro.
Avantajele inscrierii sunt:
Inscriere GRATUITA
Indexare GOOGLE
Urcati in lista de cautare a motoarelor de cautare;
Hit10.ro transfera PageRank catre site-ul dumneavoastra
Castigati vizitatori pe propriul site
Click aici pentru a adauga site-ul dvs. in director
O zi buna,
Militaru George contact@hit10.ro
-
-
Hahaha....
Cel mai bun referrer: www p***o-romania tv :D
-
Cum sa mai trag eu speranta sa fac ceva cu site ul meu atat timp cat toti cretinii nu au frica de nimic si umbla cu fel si fel de magarii numai sa castige ceva.
Auzi .... 3500 de unici pe zi. Pai cum sa nu aiba mii pe zi la cat SPAM trimite.
-
l-am primit si eu, l-am sters, am trecut peste
-
pai treci peste ... dar cand vezi ca se da om serios cu trafic klumea ... iar el isi face traficul din spam
P.S. Cine are nevoie de mail uri: contact@hit10.ro
-
am trecut peste cand am vazut de unde ii vine traficul (vezi statisticile din trafic.ro) :)
-
Pe mine ma enerveaza rau. Cele mai curve persoane sunt cele de hit10.
Ajunge link-ul la un client al tau si pac - pac omul zice wow ce face asta. Apoi vine la tine si iti spune: stii ala e mai bun, imi pare rau, o sa accept serviciile lui. Si cand se trezeste omul ca nu l-a ajutat . . . nu iti vine sa-i iei toti banii din buzunar?
-
Mi se pare ca ei mai cred ca valoarea unui director depinde de vizitatorii sai pe zi. Poate fi asa pentru altii, pentru mine conteaza mai mult DoFollow, PageRank, etc.
Un director cu (citez) "Căutarea cea mai frecventă (7 zile): pxxxo cu animale" nu mi se pare unul tocmai valoros :P
-
=))=))=)) Pentru ei e ok, inseamna ceva, vor sa "vanda vizitatori" stiu eu ce au de gand?
Ramane de vazut.