Ce intelegeti voi din asta?
eu unul inteleg din asta ca nu ai voie cu taguri care genereaza pagini goale si ai voie cu ele daca ele returneaza cautari relevante.
Versiune printabilă
Ar trebui facut un poll cu "E bine sa ai tag clouds? Folositi? V-au ajutat in pozitia pe Google? Ati avut vreodata probleme?" :)
Probleme? Voi ce parere aveti? :))
E al cuiva de pe forum clubafaceri.ro? Urat dive a luat. Care sa fie cauza, ca nu am intrat inainte pe site, stie cineva ce au facut de au picat in nas?
clubafaceri.ro au anuntat oficial ca renunta la seo spam si se fac baieti cuminti, de aia au caderea aia.
Cand gasesc si linkul oficial vi-l pun aici.
Despre ce vad - online si irl: ClubAfaceri.ro renunta la contentul nerelevant si arhiva de cautari
Orlando Nicoara - Pictures at an Exhibition
Neah, anuntul e din 13 Februarie, picajul e din Ianuarie. ;)
"Fiind un site destul de mare, ClubAfaceri.ro doreste sa dea un exemplu." :yawn: :)) :clap: Mizeria aia sa devina exemplu? :O
Au si iesit din trafic.ro ca asa e la moda la romeni, cand esti in picaj, te retragi rapid (Softpedia, Neogen, etc). :))
nic, ala e un link oficial. e blogul unuia dintre proprietari :)
ok. np. si daca tot facem spam, bag si eu un link la celalalt blog al meu, cu nenea de la clubafaceri, moralist si sincer:
To be able to post links your post count must be 10 or greater. Your post count is 8 momentarily.
Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
kkt
ve ve ve blog20 punct ro
ok, deci din ce citeam pe aici reiese ca tagurile respective nu ar trebui sa fie multe, si sa intoarca rezultate relevante. desi vad ca parerile sunt foarte impartite. probabil ca unii au patit-o... pe altii i-a ajutat :P