Buna,
Vand link pe pentrucuriosi.info , pr 6 : pret 50 euro/an
Se mai negociaza la mai multe linkuri.
O zi buna.
Versiune printabilă
Buna,
Vand link pe pentrucuriosi.info , pr 6 : pret 50 euro/an
Se mai negociaza la mai multe linkuri.
O zi buna.
Fake PR..banuiesc ca stiai insa nu?
Vazut cu textlinkadvisor.com/tools/check-fake-page-rank.phpCitat:
Check Url : pentrucuriosi.info
Status : Fake PR
RealPage Rank Site : valentinbucica.ro
seologs.com/pr-check/pagerank.htmlCitat:
Submitted URL
You entered the url: pentrucuriosi.info
The submitted domain name: pentrucuriosi.info
does not match Google results url:
We can't verify this pagerank.
Google says its a PR "6", but an info: check doesn't return any info, which is suspicious.
Check for yourself info:www.pentrucuriosi.info - Google Search
Eu propun excluderea ta din comunitate.
Ma indoiesc ca nu stiai ce vinzi...si chiar si asa..tu trebuia sa verifici ca ceea ce vinzi nu e fake.
urat din partea ta, de parca nu stiai ca o sa aruncam o privire la linkurile catre site-ul tau !
Chiar nu stiam... chiar nu am facut nimica ca sa apara asta... pur si simplu am verificat toate domeniile care le am dupa ce am auzit de pr update ... si peste tot unde am verificat aparea pr 6 ...
Si sincer nu inteleg de e de fapt fake... care e explicatia ca toate tool-urile imi dau pr 6 ?
Daia vindeai pe banii aia ca nu sti ce inseamna munca pentru Page Rank 6
Eu nu sunt profesionist seo, eu ma ocup cu totul altceva, dar am idee ce inseamna in mare... am vazut ca peste tot apare 6, stiam ca se cauta asa ceva si am scos la vanzare...
Daca poate cineva sa explice ce inseamna fake pr mai "pentru prosti" si din ce cauza se face acesta ar fi util (si eventual un stiky la explicatie pe forum)
dragoserv, scuteste-ne de laude despre cum ai luat PR6.
E meritul tau..dar aici e alta discutie.
SeerKan, poate ar trebui sa anuti si pe Partenerii tai despre asta...
Sint 2 tooluri care zic ca PR-ul e fake...poti cauta singur.
Nu am zis ca ai vandut...crezi ca ei nu ar trebui sa stie?
Acele link exchange-uri au fost facute cand aveam pr 0... oricum le pot spune ca e acelasi lucru...
un PR fake nu se poate "obtine" decat daca ownerul domeniului pune mana si face niste "tweaks",daca le pot numi asa...e vorba de un redirect mai clever
iar situl tau isi da redirect catre valentinbucica.ro,de unde si-a si insusit acel PR.
so..concluzia mea e simpla...prin simple links exchange nu puteai face asta,iar daca tu esti owneru acelui site,e clar cu intentie
Nu e nici o intentie, situl a stat o perioada suspendat pe un host de la romarg ( o sa vezi ca si domeniul ce lai scris mai sus e tot suspendat si directionat catre pagina de la romarg) si se pare ca a luat pr-ul de acolo ...
SeerKan, ca site-ul asta sa aiba Fake PR, ownerul sau oricare alta persoana, trebuia sa aibe acces la site.
Vexx, are dreptate, e cacialmea asta cu "nu e vina mea".
SITUL A FOST REDIRECTIONAT CATRE PAGINA DE SUSPEND A ROMARG ! ACEST LUCRU SE FACE DIN CPANEL CU AJUTORUL htaccess IN MOMENTUL IN CARE ESTE SUSPENDAT UN CONT. Cum vreti sa va explic mai clar ca EU NU AM FACUT NIMICA?
Tocmai asta spuneam, nu e vina ta...altii sint de vina.
Tu doar ai primit PR-ul prin redirect...fara sa vrei.
Defapt, cei de la ROMARG sint de vina ca au redirectat site-ul catre tine.
Saracul Bucica Valentin-Mihai...
Ps: nu e nevoie sa scrii cu caps lock ca sa iti exprimi nervii.
E cam de neinteles cum de romarg redirecteaza "intamplator" un site cu PR6 catre tine...la care tu vinzi link-uri cu PR 6, fara sa te intrebi de unde ai PR6..cu toate ca stai pe un forum de SEO.
In cazul in care nu "intelegi" cele scrise mai sus.
Nu a fost redirectat un site de pr6 catre mine. domeniul meu a fost redirectat catre pagina de SUSPEND a romarg, si se pare ca pagine lui "Bucica" a fost la fel, inca nu inteleg 100 % cum se transfera acest pr fake... dar ma gandesc ca aceea a fost cauza. NU a fost redirectionat nici un domeniu catre domeniul meu ! Domeniul meu a fost redirectionat catre pagina de suspend a romarg.
Si hotarestete ca te cam bati cap in cap :
"Vexx, are dreptate, e cacialmea asta cu "nu e vina mea"."
"Tocmai asta spuneam, nu e vina ta...altii sint de vina."
Am explicat cat se poate de clar ce sa intamplat, daca refuzati sa intelegeti e deja problema voastra.
O zi buna va doresc.
Eram ironic, ma gandeam ca te prinzi.
"Uimitor" ti-a fost redirectat o pagina si ai obtinut peste noapte PR6...si vinzi si link-uri pe el sau faci "link exchange".
Poti obtine in scris o motivare de la ROMARG pe chestia asta?
Nu ti se pare ca intr-un fel ti s-a facut un defavor?
Sau...ai fost prins si cu asta basta..trecem peste.
Nu prea vad o atitudine a unui om care sa aiba o problema legat de faza asta.
Nu doar intr-un fel... dar chiar nu sunt destul de nervos sa pierd timp si bani sa ii dau in judecata. Din cauza lor am stat cu toate siturile suspendate ~48 ore pentru ca angajatii lor profesionisti nu si-au facut treaba... si probabil mai stateam mult si bine daca nu le mutam, dar acela nu era critic si l-am mutat doar dupa mai multe zile ... si probabil atunci s-a intamplat si povestea cu pr-ul...
Cel mai mult m-a deranjat ca am fost direct atacat fara nici o intrebare, si mai ales de tine Krumel... te credeam mai cu capul pe pamant... credeam ca investighezi si tu putin inainte sa acuzi, sau cel putin asa ai facut pana acum, nu stiu ce te-a apucat acum...
In fine ... puteti inchide topicul, cred ca s-a zis tot ce era de zis...
Am pus link catre o sursa care iti explica cum se face asa ceva.
Se face cu acceptul ownerului.
Sa inteleg ca au pus aia de la hosting redirect intentionat?
Eu nu te acuz de nimic, iti dau o sansa sa te disculpi.
Dar nu profiti de ea.
Daca ai folosit cpanel sti ca in momentul in care se suspenda contul, fisierul .htaccess este redenumit in .htaccess.suspended si este copiat un .htaccess nou care face redirectionare catre pagina de suspend a serverului... ma gandesc ca din cauza acelei redirectionari s-a intamplat pentru ca alta explicatie nu am gasit.
dude..ca sa eliminam orice suspiciune asupra me din start..am 2 servere dedicate,both cu cpanel..cpanel iti face redirect spre o pagina conceputa special pt un site picat/neplatit/suspendat/whatever iar acea pagina de suspend este facut automat de cpanel in domeniul tau spre ex site.com/notice.php
daca,DACA,ownerul acelui serv,respectiv administratorul cPanel a facut el vreo modificare sa nu mai arate asa si sa te pointeze spre o pagina de suspend de pe serv host(cu toate ca este irelevant) , de cand ma stiu eu nu am vazut o pagina de suspend de PR6,nici macar la hostingurile mari gen theplanet sau hostway..so de aici incolo cine vrea..do the math :)
a si inca o chestie..sa-mi explici si mie cum de,fiind gazduit pe romarg aveti dns-uri diferite, tu respectiv avand dns de US ...just curious :)