-
Nu m-ati inteles. Nu e vorba despre structura pe care o vede userul, e vorba despre structura interna: uitati-va si voi la linkuri si la modul in care sunt construite ele. La fel si cu detaliile anunturilor. Si ca dovada ca e luat de la mine stau termenii si conditiile initiale (aveti in primul meu post linkurile spre ele).
Numai bine!
-
Sunt mici detalii in cod si in structura care indica faptul ca s-a inspirat din site-ul lui danic.
Daca a copiat, pot sa spun doar ca originalul e mai OK!
-
Ma... sper ca nu a copiat si partea de SEO, ca pe aia am eu pretentii. :)
-
Se chinuie omul... Optimizeaza...
Vine unul cu plagiatul... Se supara si firma de hosting... Din cauza unui server cazut, am pierdut cateva mii de vizitatori in cateva zile.
Din ciclul "don't blame me, blame mamma"...
Scarba!
-
Partea de SEO nu se compara, bine ca nu il duce capul asa de mult.
-
Anunturi-Gratuite.ro: "Datele sunt preluate de pe www.bnro.ro si sunt actualizate in fiecare zi in jurul orei 13."
Anunta-ma.ro: "Datele sunt preluate de pe www.bnro.ro si sunt actualizate in fiecare zi."
-
Verifica daca ai continut copiat de catre altcineva.
-
Sincer, eu nu vad asemanarea ... In afara "casutelor" cu detalii anunt, nu fac nici o asemanare .. In plus, exista zeci de directoare , site-uri, etc cate toate au aceleasi categorii (la indigo) multe chiar aceeasi grafica, etc ...
Si daca nu ai niste dovezi clare, palpabile eu zic ca nu ai dreptul sa acuzi ... Parerea mea .. De fapt, cred ca el ar putea sa te dea in judecata pe tine !
Si stii de ce ? pentru asta: :) Nu crezi ?
So, eu recomand, calmul, eventual discutii amicale, etc ... Faptul ca vii aici si incepi si "injuri", "acuzi", fara a prezenta o dovada CLARA nu e cea mai buna idee ...
Nu vreau sa crezi ca ii iau apararea, nu sunt avocatul nimanui, mi-am expus parerea, asa cum o vad eu din "exterior" ...
Numai bine ..
-
@toto: In primul rand, avand in vedere ca esti activ pe "forumul iubitorilor de literatura" ar trebui sa stii ca "scarba" este un sentiment, o simtire, o stare.
In al doilea rand, asa cum am mai spus-o, plagiatul nu se refera neaparat la design.
Sunt cat se poate de calm. Stii de ce? Pentru ca nu ma poate atinge cu nimic. Acesta trebuie sa fie, totusi, un exemplu. Poate ma trezesc maine cu vreo 5 clone ale site-ului... Nu mi-ar place :)
Ca sa vezi si tu cateva dovezi (sterse intre timp - dar screenshot-urile raman!), uitat-te, te rog, aici.
Numai bine!
Later edit: ca sa vezi ca nu mi-e frica de concurenta, vezi primul meu post pe Softpedia. Ii uram bafta autorului :)
-
toto intr-un fel ai dreptate. Regulamentul Seopedia specifica faptul ca toate acuzatiile trebuiesc sustinute cu dovezi. Deasemenea si asuspra limbajului pe forum exista specificatii clare.
Danic, in concluzie (eu nu zica ca nu ai dreptate sau ca ai) ar trebui sa aduci dovezi clare cand faci o acuzatie si sa iti revendici limbajul folosit.
In ca un lucru: atata timp cat nu aveti o marca inregistrata nu puteti acuza pe nimeni. La fel ar putea face si altii legat de site-urile voastre.
Prin topicul dedicat spam-ului incerc sa clarificam unele lucruri legat de spam, eventual informatii despre legi sau alte reglementari.
Sinteti raspunzatori de informatiile postate pe acest forum (indiferent daca sint acuzatii sau nu) si ar fi bine sa le sustineti cu dovezi clare si bine informate.