Raportat!
cuvinte cheie, cuvinte cheie.. dar text ascuns??? redirect? ILEGAL!
stimati domni, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar repet ca acel e-mail nu imi apartine. orice persoana rau intentionata poate raspandi pe internet de la o adresa gratuita astfel de mesaje. acel mesaj nu vine de la o adresa evrika sau de pe serverul site-ului de aceea va rog pe cei care ati primit astfel de mesaje sa publicati headerul mesajului respectiv pentru a putea demonstra acest lucru.
am incercat sa contactez persoana respectiva atat pe messenger cat si pe e-mail dar refuza sa raspunda.
luci, sunt mai multe tipuri de spam si tu momentan faci confuzia intre spamarea unei pagini cu cuvinte cheie si spamarea inboxului cu mailuri nedorite. Ti s-a atras atentia ca pagina de start a site-ului tau e plina de keyword-uri (nu, nu ma refer la http://www.evrika.ro/anunturi/cauta.php ci la evrika.ro), lucru interzis de motoarele de cautare. Dreptul nostru este sa le raportam astfel de probleme si, daca nu doresti sa iti fie banat site-ul, ai face bine sa iei masuri.
Cheers
Ioan
Cam asta e ceea ce am primit.Return-path: <viorica2001@yaho.com>
Envelope-to: contact@..............
Delivery-date: Sun, 17 Jun 2007 18:00:53 +0300
Received: from [89.33.96.33] (port=1877 helo=FolderME)
by ................... with esmtp (Exim 4.52)
id 1HzwFF-0003kq-VF
for contact@...........; Sun, 17 Jun 2007 18:00:50 +0300
Received: from florin (unknown [10.0.0.119])
by FolderME (Postfix) with ESMTP id 278B62EB3C
for <contact@...............>; Sun, 17 Jun 2007 18:08:50 -0400 (EDT)
To: contact@...............
From: Viorica <viorica2001@yaho.com>
Subject: Cred ca este exact ceea ce cauti
Date: Sun, 17 Jun 2007 16:39:10 +0300
MIME-Version: 1.0 (produced by the IP*Works! MIME Component)
Content-Type: text/html; charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Message-Id: <20070617220850.278B62EB3C@FolderME>
nu confund lucrurile. daca te uiti la primul mesaj ai sa vezi ca a pornit de la un mail care nu imi apartine lucru pe care nu pot sa il demonstrez decat daca cineva ne arata headerul. apoi laufer a aratat pagina index si "tir-ul" s-a schimbat in alta directie. acum eu pot sa fiu cinstit pana la capat si sa va zic ca acea pagina index este asa din 2002 cand am facut prima data site-ul si cand nu erau regulile la care faceti referire si a ramas asa datorita faptului ca nu am sesizat acest lucru anul trecut cand am refacut partea de anunturi. daca acesta este lucrul care va suparat atat de tare am eliminat acele cuvinte. sunt convins ca efectul paginii respective era extrem de mic rezultatele cautarilor in motoare ducand direct in paginile cu anunturi.
ma deranjeaza insa felul romanesc de a arunca imediat cu pietre si noroi fara avedea lucrurile din ambele puncte de vedere.
lucibrandus, ambele puncte de vedere sint postate aici.
Apoi, site-ul poate avea acele cuvinte din 2002, nu neaga nimeni..mai ales ca poate fi verificat.
Ti s-a spus ce ceea ce ai pe site e spam. Discutandu-se despre site-ul tau, e normal sa se ajunga la asa ceva....sau poate vreu un alt topic despre celalalt spam?![]()
E bine ca ai scos acele cuvinte si e bine ca putem discuta amiabil.
Felul romanesc de care vorbesti, e indreptatit..indiferent daca ne convine sau nu.
Oricum, e bine ca sinteti receptivi la ce se discuta aici.
Fa lumina si in cazul email spamului.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
va asigur ca sunt cel mai interesat de a se lamuri situatia cu acest mesaj. eu sunt unul singur care ma ocup de toate site-urile mele si muncesc din greu la ele asa ca nu imi permit sa fie implicate in situatii de acest gen. din pacate din headerul trimis de ciprian nu reusesc sa aflu mare lucru. este acolo un ip 89.33.96.33 care apartine lui jump.ro conform serviciului dnsstuff.com
inetnum: 89.33.96.0 - 89.33.99.255
netname: ASOCIATA-MILLENNIUM-IT
descr: Asociata Millennium IT
descr: Cara Anghel nr. 17
descr: Bucuresti Sector 6
country: ro
admin-c: CMB15-RIPE
tech-c: CMB15-RIPE
status: ASSIGNED PA
remarks: Registered trough jump.ro/ip.html
mnt-by: RO-MNT
mnt-lower: RO-MNT
mnt-routes: MILLENNIUM-IT-MNT
changed: **********@jump.ro 20060206
source: RIPE
cred ca acesta este serverul de la care a venit mesajul. serverul lui ciprian avand ip
nameserver: ns1.it-exchange.ro 194.117.236.112
nameserver: ns2.it-exchange.ro 194.117.237.112
serverul pe care este evrika este gazduit de hostage si are alte ip-uri
nameserver: ns1.host-age.ro 193.226.171.130
nameserver: ns2.host-age.ro 193.226.140.169
nameserver: ns3.host-age.ro 193.226.140.217
nameserver: ns4.host-age.ro 193.226.136.10
inafara de asta mai e un amanunt... mesajul a fost trimis Sun, 17 Jun 2007 18:00:53 iar eu am fost placat si sambata si duminica departe de orice calculator (acest lucru nu pot sa il demonstrez decat cu martori daca este nevoie)
daca doriti mai mult pot incerca sa iau legatura maine cu cei de la jump.ro sa vad daca se poat obtine mai multe detalii.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Lucian, nu stiu ce legatura are serverul meu, ip-urile si ns-urile mele cu spam-ul venit in numele tau (sa nu zic trimis de tine). In al 2-lea rand, noi avem prostul obicei de a semnala diverse situatii de genul asta, dand celor implicati ocazia sa se apere, etc.
Spor la gasirea vinovatilor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)