-
Email spamul este deja considerat ceva grav. Adica e un atribut deja acordat spamului: e rau, nu trebuie sa faci asa ceva, e si ilegal si sigur dauneaza imaginii firmei. Nu discut despre profitabilitatea lui comerciala. Doar ca e clar ca e bad habit.
Ma intreb daca si sms spamul se incadreaza in aceeasi categorie. E adevarat ca, deoarece e inca destul de rar, nu cred ca a generat deocamdata o reactie generala de respingere. Pe de alta parte cred ca sms-spamul e mult mai agresiv decit email spamul. Telefonul, prin faptul ca te implica fizic in comunicare, cred ca reprezinta un spatiu considerat mult mai intim decit contul de email. Daca primesti un sms comercial, automat si imediat te intrebi "de unde or avea numarul meu?", spre deosebire de email unde nu prea te mai intrebi...
In al treilea rind, asa cum mi-a atras cineva atentia trimiterea de sms-uri comerciale nesolicitate ar putea constitui contravenie conform legii 506 din 2004.
nu vorbesc teorii, am o serioasa dilema morala...
Mersi
-
A fost pedepsit vreodata un roman pentru SPAM prin SMS?
-
Noi abia descoperim Internetul, unii dintre noi...cred ca pana la pedepse mai e..dar nu mult.
-
Din cate am inteles, oricum vorbim doar despre o amenda contraventionala, e drept de la 5000 la 30000 RON, dar chiar si asa, pentru unii ar putea fi rentabil.