-
ReteteCulinare.ro
Ia uite ce-mi aduce la cunostina un amic. Site-ul cu care ma lupt eu pentru prima pozitie la "retete culinare" ma bate cu mijloace necinstite. Daca va aruncati un ochi in sursa celor de la http://www.reteteculinare.ro/ o sa gasiti o linie banala:
Cod:
<div class="Header">
<h1><a href="/" title="Retete Culinare - Director de retete">Retete Culinare</a></h1>
daca va uitati insa si in css, aici http://www.reteteculinare.ro/_css/style.css o sa observati ceva foarte dragut
Cod:
.Header h1 { font-size: 0px; margin: 0px; padding: 0px; text-indent: -20000px;}
Inteleg sa nu fiu primul ca altul e mai bun ca mine. Dar sa fure ca magarii... Good seo technique, keep it up guys. Noroc ca a aflat si google
-
Adevarul e ca imi pare rau pentru amandoi.
-
eu nu-l consider spam
da disable la css si ai sa intelegi de ce se foloseste asa.
-
.Header h1 { font-size: 0px; margin: 0px; padding: 0px; text-indent: -20000px;}
Asta nu e text ascuns? :o
-
am mai vazut metoda asta....
ingenios..si e spam
-
-
Citat:
Postat īn original de
ciuboflo
e keyword spam
http://en.wikipedia.org/wiki/Keyword...g#Content_spam
Nici nu-mi dau seama de ce exista discutia daca e spam sau nu... din moment ce e un text ascuns utilizatorului si link-ul e acolo doar pentru motoarele de cautare, e clar ca e keyword / link spam.
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Spamdexing
Content spam > Hidden or invisible text
edit: na ca mi-a luat-o altcineva inainte. :)
-
Citat:
Postat īn original de
ciuboflo
Ba e SPAM.
Daca nu stiti ce inseamna, nu mai vorbiti.
-
e spam si e demult, nu e cinstit, unii se chinuie ... (nu zic ca aia de la reteteculinare.ro nu s-au chinuit), dar nu e frumos fata de concurenta
-
Eu credeam ca asta e un forum serios. :) Daca ati ajuns sa categorisiti asta drept spam - atunci uitati-va pe prima pagina de la Google - si conform definitiei stricte ei fac spam - au un dropdown
Books
Products
Groups
Patents
even more »
Care nu e vizibil - deci text ascuns - deci conform definitiei voastre e spam. Sa nu mai zic de Amazon.com sau alte site-uri mari. Notiunea de SPAM e in primul rand legata de cantitate si de relevanta dupa parerea mea.
Uitati-va bine la pagina site-ului reteteculinare. ro - si vedeti ca respectivul text are asociat un div vizual relevant - un logo mare pe care scrie RETETE CULINARE - nu scrie altceva. E o metoda de desemnare a importantei acestui titlu atat in mod vizual cat si in mod No Style (H1) - si asta este motivul principal pentru care am folosit aceasta metoda.
Daca ati ajuns la reteteculinare.ro sa-l puneti in categoria site-urile care folosesc SPAM-ul pentru a se promova atunci cred ca ati epuizat mii de site-uri din Romania care au cel putin o linie de text ascunsa.
Bafta la toata lumea - si nu mai cautati tehnici ascunse acolo unde nu sunt - tot chitibuseria si multa munca face un site sa fie in top pe Google.
-
Domnule Adrian Tanasa, nu facem din asta un scop in sine, nu cautam cu lumanarea site-uri care au cuvinte ascunse. Insa cand gasim unul, il postam, incercand sa facem web-ul mai curat. De asemenea, dupa cum puteti vedea, aveti dreptul sa raspundeti si sa clarificati situatia.
Cat despre google, ei pot sa faca ce vor atat timp cat nu-si incalca regulile de utilizare si privacy policy. De fapt si dumneavoastra puteti face ce doriti cu site-ul: nu e nimic ilegal sa ai un text pe care utilizatorii nu-l pot vedea si e relevant doar pentru motoarele de cautare. Doar ca incalca termenii de utilizare ai lui G.
Edit: si pentru ca a venit vorba de site-uri mari, 2 exemple:
1. extern si celebru: site-ul bmw a fost banat pentru o perioada din Google tot pentru incalcarea TOS
2. romanesc si recent: acasa.ro, unul din cele mai mari site-uri romanest, a fost banat din AdSense pt incalcarea TOS.
Daca dumneavoastra considerati ca e in regula ce faceti, succes in continuare :) Eu tot o sa incerc sa va iau locul 1, folosind insa mijloace pe care eu le cred cinstite. Insa aveti grija ca G sa nu creada altceva despre site-ul dumneavoastra. Insoft e doar un exemplu de cat de repede poti ajunge de pe val sub apa.
-
poti sa scrie si 10 eseuri aici...ala tot spam e
ai folosit indentul ala ca sa ascunzi un text...
se poate incadra la CLOAKING :
citeste aici definitia:
http://www.google.com/support/webmas...g&topic=&type=
The term “cloaking” is used to describe a website that returns altered webpages to search engines crawling the site. In other words, the webserver is programmed to return different content to Google than it returns to regular users, usually in an attempt to distort search engine rankings. This can mislead users about what they’ll find when they click on a search result. To preserve the accuracy and quality of our search results, Google may permanently ban from our index any sites or site authors that engage in cloaking to distort their search rankings.
Avoid hidden text or hidden links.
Human visitors and search engines see different things. However you choose to go about it, this is an highly unethical practice, and the search engines disallow it.
-
hai reteteculinare ca reteteculinare da de asta ce ziceti :D ?
retete-de-slabit.ro ... in header :whistle:
edit : unul dintre cunvite e : idieta