-
Elicopter personal
Elicopterul personal - Nu mai este un lux :). Cel putin asta transmite un mail pe care il primesc de ceva timp pe mai multe adrese. As vrea sa fiu lamurit, am adormit si m-am trezit intr-o lume in care 45000 de euro fara TVA nu sunt lux? :D.
In general nu dau atentie Spamului, insa acesta mi se pare o jignire sociala. Cum sa speri ca vinzi elicoptere de 45000 de euro in Romania, trimitand mailuri? Hai, o carte, o camasa, o pereche de blugi sau chiar o masina mai vinzi. Dar elicoptere?
Sursa spamului este elicoptereRomania.ro. A mai primit cineva super oferta? Si-a cumparat cineva elicopter? :D
-
Offtopic, la avioane/elicoptere pretul aparatelor este nesemnificativ fata de costurile de intretinere si operare.
Avand in vedere multitudinea de masini de peste 45.000 de pe strazi, s-ar putea sa gaseasca si cativa tampiti (prin spam) care sa si cumpere elicopter sa mearga la mall si sa il parcheze pe bloc.
-
Intra deja la spam pe yahoo. Ciudat e ca doar pe cateva conturi :) Nici macar nu stiu sa colecteze mailuri :)
-
Update cu gutuie.ro : cam de doua saptamani ma zapacesc cu spam care trece de filtrele de la google. Treaba lor, ii marchez si adio.
-
Da, imi place si formularea "Elicopterul Personal - nu mai este un Lux !" avand in vedere ca cel mai ieftin costa in jur de vreo 70.000 euro... are mare dreptate. Geniala campanie de marketing. Cred ca ar trebui sa se mute in Belgravistan, cu siguranta acolo ar avea succes. In rest ii doresc multa sanatate patronului pisicher si astept cu nerabdare urmatoarele spam-uri saptamanale, nu de alta dar am inceput sa strang bani, momentan am de cateva beculete din bord dar sunt foarte ambitios. Vreau sa zbor.....
-
Elicopter personal...
Daca intr-adevar te ajuta elicopterul si trebuie sa parcurgi distante mari, rapid... Da te ajuta mult. Trebuie sa iti permiti sa-l si alimentezi:D
-
Alimentarea e ultimul lucru :) Vezi cat costa service la o masina mai rasarita, care in cel mai rau caz te lasa in mijlocul drumului :) La elicopter nu mai ai curaj sa pui ulei mai tarziu sau sa pui piese mai ieftine :)
Deci: inchiriere elicopter da mai bine :)
-
Face spam, primeste si reclama :D Urmeaza sa intre in 2parale si clara e treaba! :D
-
TabulaWeb te ajut si eu cu banii , vreau sa ma duci la o plimbare candva cu el
-
Nu ne mai luam BMW, ne luam elicopter care sa il parcam in fata blocului unde stam cu chirie.
Ontopic: Stiam ca ne apar reclame care e posibil sa ne intereseze, de unde pana unde s-a ajuns la elicoptere?