-
1 Ataşament(e)
pop-up spam titan poker
Salut,
De ceva timp imi apare dimineata, la prima accesare a siteului stildeviata.com, popup-ul cu reclama la titan poker. Habar n-am de ce apare si cum apare pentru ca nu am inserat niciodata un astfel de cod.
Ma puteti ajuta cumva? I s-a mai intamplat cuiva?
*Ar mai fi de spus ca apare atunci cand intru pe site dintr-o sursa externa gen google sau link de pe alt site si ca face doar o data pe zi pe acelasi browser.
Multumesc
Ataşament 2386
M Pop
-
Am accesat site-ul cu pricina insa nu mi-a aparut nici urma de pop-up. Din cate imi amintesc si eu am avut o problema asemanatoare la un blog insa la mine cineva binevoitor mi-a inserat un cod in header.php si a fost usor de depistat si de securizat mai bine blog-ul. Verifica, poate si tu ai patit la fel ca sunt multi binevoitori.
-
Esti sigur ca nu ai instalat vreun plugin?
-
Sunt sigur ca nu am instalat vreun plugin :(
Am cautat si eu vreun cod inserat si au facut-o si cei de la hostvision si n-am depistat nimic.
E posibil sa fie de la embed-urile de cataloage din scribd.com?
Ma deranjeaza teribil ca nu stiu de unde si cum au aparut si mi-a afectat si traficul destul de serios. Si eu as inchide imediat un site care ma intampina cu ditamai popup-ul.
-
Nu stiu ce sa fie insa la mine nu apare nici un pop-up si am verificat pe doua calculatoare si am si navigat printre articole insa nimic. Parerea mea e sa mai rogi pe cineva sa viziteze site-ul si sa vada daca apare un astfel de pop-up, sa nu fie ceva probleme doar la tine la browser. Zic si eu :)
-
Ai incercat sa vii din google pe site? Eventual dupa cautarea "Catalog Oriflame februarie – martie 2013 (Brosura C3)"
Merci
-
Tocmai am incercat ce ai spus si nici nici o urma de pop-up. Tie inca iti apare?
-
am testat si eu acum si DA apare acel popup
LE: din ce am vazut este ceva java. cauta bine in cod sau vorbeste cu compania de hosting.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pe pagina ta ...in stanga jos exista un cod ciudat.
ai aici link <html><head></head><body><applet code="van.class" archive="jeanfage/aimoping.jar - Pastebin.com
-
Din descrierea ta, ai aceeasi problema cu cea de aici. Va trebui sa verifici fisierele pana gasesti codul care produce problema.
-
Scorpio,
Imi poti spune exact unde apare linkul acela? Din pacate pe partea tenica sunt cam praf :(
Haos,
Nu stiu daca e aceeasi problema totusi.