Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 39

Subiect: fotopipe.ro SPAM

TheDuke este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit scuze

Domnule Cristian Mezei , va rog sa mi indicati un site la care ati lucrat sau l-ati optimizati personal , sau aveti doar o cariera de scriitor pe net ?

Apropo pe Google ce mi ati indicat printre altele am gasit ca sunteti un expert din Bulgeria deci si pe cei de la google tre sa i admir de corectitudinea indexarilor:
    extras din search engine gaze:

"Cristian Mezei a upcomming seo expert from Bulgeria wrote a blog post about 101 marketing Idead and Tips. The blog seopedia.org is becomming a known ..."

Deci daca vreti ca web designeri sa aiba incredere in conceptele si definitiile de pe acest forum prezentati un show case , inclusiv pe linkul pe care mi la ti trimis comunitatea de care vorbiti nu prea crede in ce spuneti profesionalism SEO:

"I don’t believe in google measures even for one second, i saw spamers been in the first position( first page) for years, and maybe good and real content site on the 10-15th page. I’ve made a real semantic and normal site with normal content a week away was good positioned and now after “good” changes in google algorithms this site is on the 4th page and spamers with hundreds of indoor pages are on the first page…so i don’t think that real web content with semantic tags and everything is a guarantee for a good position, and that’s because this changes…i think google became something like Microsoft…and this is not good…all web masters are “dancing” by the Google rules…"

Si pt dumneavoastra , da sunt un avocat care dupa ce am cistigat ceva prin mocirla dreptatii romanesti, ma reprofilez, si investesc in firme de hard si soft , pt o pasiune mai veche si noua a mea :calculatoarele.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Am doar o cariera de scriitor pe net.

PS: Las si pe altii sa scrie. Eu m-am plictisit. Succes.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    40

Implicit

Oh please... CHIAR trebuie sa bagati in seama toti dufusii care se trezesc ca se vor imbogati peste noapte daca fac SE SPAM? Please... Cred ca ar trebui sa va folositi timpul in alte scopuri mai constructive (sleeping, eating, watching soft pr0n...)
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Domnule TheDuke, problema ta pleaca de la cu totul altceva. Ti-ai luat un webdesigner de cartier care si-a batut joc de site-ul in culpa.

A bagat un free template, culori urate, a creat o structura neaccesibila si ilogica, un cod dat peste cap, un footer de toata jena, pe scurt, si-a batut joc de lucrare.

Poti sa ai "placerea ca si experienta, sa incerci un proces" contra acelui individ care ti-a stricat imaginea pe net.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit un document extrem de clar de la inceput pina la sfarsit

Mi s-a parut extrem de clar si concis aici toata filosofia din jurul optimizarii .
    ce tie ... si cu limita asta de 10 posturi chiar tre sa fac copy si paste primele 10

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Cool In sfarsit

Citat Postat în original de ben Vezi Post
    Domnule TheDuke, problema ta pleaca de la cu totul altceva. Ti-ai luat un webdesigner de cartier care si-a batut joc de site-ul in culpa.

A bagat un free template, culori urate, a creat o structura neaccesibila si ilogica, un cod dat peste cap, un footer de toata jena, pe scurt, si-a batut joc de lucrare.

Poti sa ai "placerea ca si experienta, sa incerci un proces" contra acelui individ care ti-a stricat imaginea pe net.
    Tind sa cred ca ai dreptate , situl in cauza din "fericire" nu e al meu dar am sa i atrag atentia propitarului

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Pana una alta, citeste asta:

What are some other things to look out for?

There are a few warning signs that you may be dealing with a rogue SEO. It's far from a comprehensive list, so if you have any doubts, you should trust your instincts. By all means, feel free to walk away if the SEO:

* owns shadow domains
    * puts links to their other clients on doorway pages
    * offers to sell keywords in the address bar
    * doesn't distinguish between actual search results and ads that appear in search results
    * guarantees ranking, but only on obscure, long keyword phrases you would get anyway
    * operates with multiple aliases or falsified WHOIS info
    * gets traffic from "fake" search engines, spyware, or scumware
    * has had domains removed from Google's index or is not itself listed in Google

If you feel that you were deceived by an SEO in some way, you may want to report it.

The Federal Trade Commission (FTC) handles complaints about deceptive or unfair business practices. To file a complaint, visit: http://www.ftc.gov/ and click on "File a Complaint Online," call 1-877-FTC-HELP, or write to:

Federal Trade Commission
    CRC-240
    Washington, D.C. 20580

If your complaint is against a company in another country, please file it at http://www.econsumer.gov/.
    Tind sa cred ca ai dreptate , situl in cauza din "fericire" nu e al meu dar am sa i atrag atentia propitarului
    PS: Domeniul e inregistrat de tine.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Thumbs up o descriere excelenta pt SEO

Am parcurs relativ simplu si relevant pentru mine documentul de aici :

http://www.optimizare-web.info/artic...e-cautare.html

si inteleg acum mult mai bine la ce se refera aceste tehnici, vad ca in special trebuie tinut cont si de aliniatul de la sfarsitul acestui document :

"Exista aspecte negative legate de optimizarea web?"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th November 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Cool

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Pana una alta,

PS: Domeniul e inregistrat de tine.
    Mda , dar l am vindut din pacate asta nu ti mai spun aici ca iese cu scantei dar iti spun pe private daca esti interesat cine e clientul

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Domnu' TheDuke, va salut si indraznesc sa ma bag in discutie pentru a-mi expune doar parerea personala, nu pentru arbitraj sau partinirea cuiva...

Art.1 - Subiectul acestei discutii, acum, aici, este faptul ca fotopipe a practicat si/sau practica inca spam

Art. 2 - Observ ca duceti usor, usor, discutia de la subiectul initial (vezi Art.1) catre o analiza a acestei comunitati, a carierei domnului Mezei, sau catre definitii ale SPAM-ului, etc ...

Art.3 - Luati aceasta discutie ca pe un avantaj, ca pe un lucru pozitiv, deoarece ati avut ocazia sa va desavarsiti educatia cu ajutorul acestei comunitati... mai exact ati aflat ce inseamna SE Spam...

Art.4 - Desi sustineti ca nu asta ati vrut sa spuneti, exact asta ati facut.. Ati amenintat public niste persoane... Sunteti avocat, sa cel putin asa sustineti, deci ar trebui sa cunoasteti implicatiile amenintatilor (de orice fel) in public sau nu...

Art.5 - Pana una alta, email-spamul este combatut de lege, si este tratat ca fapt penal... SE SPAMUL inca nu... dar asta nu inseamna ca, atata timp cat am uneltele necesare la indemana, nu ma pot apara de idioti imorali impertinenti nesimtiti si pe deasupra si incompetenti care nu stiu sa promoveze un site/afacere, DECAT prin spam! Nu este vina mea ca s-au nascut si nu sunt obligat sa tolerez asa ceva! Sa puna mana sa invete metode corecte, eficiente, valabile pe termen lung...

Art.6 - Aceasta comunitate are cativa membrii care chiar stiu cu ce se mananca SEO, SEM, E-COMM + multe alte lucruri, pe care sincer, ar trebui sa ii respectati si sa le multumiti ca v-au bagat in seama...

Concluzie:
    daca doriti sa continuam cu subiectul INITIAL (art.1) o putem face cu placere, altfel, va invitam cu respect la plimbare... Nu reprezentati un subiect apropiat acestei comunitati.

Cu "respect", ma inclin...

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM